Τετραετές συμβόλαιο πρότεινε ο Άρης στον Μποχωρίδη!

Πρόταση για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας κατέθεσε επίσημα σήμερα ο Άρης στον Λευτέρη Μποχωρίδη και περιμένει άμεσα την απάντηση του παίκτη! Ήταν μια κίνηση που αναμενόταν να γίνει, γιατί ο διεθνής με την Εθνική Εφήβων γκαρντ έχει συμβόλαιο κατατεθειμένο μονομερώς στον ΕΣΑΚΕ, χωρίς την υπογραφή του.

Όπως έγινε γνωστό, η ΚΑΕ Άρης κατέθεσε σήμερα στον εκπρόσωπο του Μποχωρίδη (Νίκος Λώτσος) πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. Οι όροι του συμβολαίου δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Ο Μποχωρίδης βρίσκεται εκτός Ελλάδας συμμετέχοντας στις υποχρεώσεις της Εθνικής Εφήβων, η οποία θα παίξει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 9-19 Αυγούστου.

Με την επιστροφή του Μποχωρίδη στην Ελλάδα και πριν αναχωρήσει η ελληνική αποστολή για την Λιθουανία, αναμένεται να γίνει και ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, για να κλείσει το θέμα.

Ο Μποχωρίδης έκλεισε τα 18 του χρόνια τον Απρίλιο και η ΚΑΕ κατέθεσε μονομερώς το συμβόλαιο του παίκτη στον ΕΣΑΚΕ, ως όφειλε να κάνει, για να μην χάσει τον παίκτη. Είναι, όμως, ένα συμβόλαιο χωρίς την υπογραφή του αθλητή, υπογραφή που καλείται να βάλει τώρα στο νέο συμβόλαιο που του πρότεινε η νέα διοίκηση της ΚΑΕ Άρης.

 

To Top