Τζιτζικώστας: “Μπράβο σε Άρη και Ερμή Λαγκαδά – Μοναδικό συναίσθημα να είσαι δίπλα στον Νίκο Γκάλη”

Στο Παλέ για το φιλικό για τον Δημήτρη βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος μίλησε στο Yellow Radio 92,8.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αρχικά ανέφερε:

Το φιλικό παιχνίδι ήταν πάρα πολύ σημαντικό, χαίρομαι που το αγκάλιασαν οι Θεσσαλονικείς, οι Μακεδόνες, βρισκόμενοι εδώ αλλά και αγοράζοντας κουπόνια. Εγώ θέλω να συγχαρώ και τις δυο ομάδες, τόσο για την παρουσία, όσο και για την πράξη τους αυτή.

Για το πόσο σημαντικό ήταν πως άπαντες ήταν ενωμένοι σε αυτόν τον αγώνα:

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να ενωνόμαστε για να κατακτήσουμε έναν στόχο, είτε ο στόχος αυτός είναι φιλανθρωπικός, είτε έχει να κάνει με την ζωή μας. Εγώ στηρίζω κάθε τέτοια προσπάθεια, και θεωρώ πως όταν οι κοινωνικές ομάδες ενώνονται για καλό σκοπό αυτό πάντα ευνοεί την κοινωνία.

Για το ότι βρέθηκε δίπλα στον Νίκο Γκάλη:

Είναι μοναδικό, να είσαι δίπλα σε έναν άνθρωπο που έχει κάνει την Ελλάδα υπερήφανη, την πόλη σου πασίγνωστη, είναι προφανές ότι αισθάνεσαι μεγάλη συγκίνηση, είναι ένας άνθρωπος που κράτησε ψηλά τον αθλητισμό στην Ελλάδα και τον τόπο μας, και είναι πολύ συγκινητικό ότι ο κόσμος, ακόμη και μικρά παιδιά που δεν τον γνωρίσανε τον αγκαλιάζουν με θαυμασμό.

Για το μουσείο της ΚΑΕ Άρης που αποτελεί πόλο έλξης και τουριστών:

Το έχω πληροφορηθεί, το συζήτησα και με τους φορείς, είναι κάτι που θέλουμε να κάνουμε, άλλωστε η περιφέρεια κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να στηρίξει τον αθλητισμό στον τόπο της, αυτός ο τόπος έχει ταλέντα να αναδείξει, αλλά αγαπάει τον αθλητισμό όπως και τον υγιή αθλητισμό, σε αυτά τα πλαίσια είμαστε ανοιχτοί να στηρίξουμε όποια προσπάθεια γίνεται, τόσο στο μουσείο όσο και οπουδήποτε αλλού.

To Top