Την Παρασκευή η απόφαση του Πρωτοδικείου για την ΕΟΚ

Στην Ευελπίδων συνεχίστηκε το… θρίλερ με τις εκλογές της ΕΟΚ. Το Πρωτοδικείο άκουσε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και αναμένεται πλέον την Παρασκευή η απόφασή του σχετικά με το ποια διοίκηση θα αναλάβει προσωρινά καθήκοντα οδηγώντας την ομοσπονδία στις εκλογές.

Παρόντες ήταν ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Βαγγέλης Λιόλιος, ενώ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο. Η άτυπη συμμαχία Φασούλα-Λιόλιο (που πάντως θα είναι αντίπαλοι στις εκλογές, όταν διεξαχθούν) επιδίωξε να πείσει το δικαστήριο πως η εκλογή του Φάνη Χριστοδούλου έγινε νομότυπα και το συγκεκριμένο συμβούλιο συνεχίστηκε και δεν διακόπηκε για την Τρίτη, όταν τα άλλα μέλη εξέλεξαν ως προσωρινό πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Η πλευρά του τελευταίου υποστήριξε πως η συνεδρίαση που έκαναν μόνοι τους το μεσημέρι της Δευτέρας δεν είχε απαρτία και συνεπώς δεν ήταν νόμιμη σε αντίθεση με αυτή της Τρίτης που είχε τον απαιτούμενο αριθμό μελών. Στη συνέχεια έγινε λόγος από την πλευρά Φασούλα-Λιόλιου για αλλαγή μελών της διοίκησης που είχε ορίσει το Πρωτοδικείο την περασμένη εβδομάδα θεωρώντας πως δεν πρέπει να μετέχουν μέλη της απερχόμενης διοίκησης της ΕΟΚ, κάτι που φυσικά αντέκρουσε η πλευρά Βασιλακόπουλου.

To Top