Τι σχέση έχει η νέα εμφάνιση της Γιουβέντους με την Ηλεκτροκίνηση

Για τη νέα σαιζόν 2022-2023, η εμφάνιση της Γιουβέντους έχει άρρηκτη σχέση με την νέα εξηλεκτρισμένη εποχή του αυτοκινήτου.

Την εμφάνιση με την οποία θα αγωνιστεί τη επόμενη σαιζόν 2022-2023 παρουσίασε η Γιουβέντους. Η νέα εμφάνιση της “Γηραιάς Κυρίας” έχει έντονη ενέργεια… ηλεκτροκίνησης!

Με τη γραφική απεικόνιση του κεραυνού, η νέα εμφάνιση της επικοινωνεί τη φιλοσοφία “Zero Emisison Freedom” της Jeep, που είναι χορηγός της Ιταλικής ομάδας. Μάλιστα, το στοιχείο του κεραυνού βρίσκεται και στο λογότυπο της Αμερικανικής μάρκας που φέτος κλείνει τα 80 χρόνια ιστορίας.

Προφανώς η Jeep θέλει να τονίσει με αυτόν τον τρόπο τις δυνατότητες αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης που ήδη προσφέρουν όλα τα επιβατικά μοντέλα της μάρκας με τις plug-in hybrid εκδόσεις τους, από τα Renegade και Compass, μέχρι το Wrangler. Στο άμεσο μέλλον άλλωστε, η διάθεση του νέου Grand Cherokee 4xe, αλλά και του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού SUV στην ιστορία της Jeep, θα δώσουν συνέχεια στο πλάνο εξηλεκτρισμού της μάρκας, η οποία στοχεύει μέχρι το 2030 το 100% των πωλήσεων της στην Ευρώπη να αποτελείται από εξηλεκτρισμένα μοντέλα.

Να θυμίσουμε τέλος πως, η συνεργασία της Jeep με τη Γιουβέντους ξεκίνησε τη σαιζόν 2012-2013 και από τότε συνεχίζεται αδιάλειπτα.

To Top