Τουρνουά Ακρόπολις: “Ποντικοί” στο ΟΑΚΑ, πήραν φανέλες, παπούτσια και πετσέτες από Πουέρτο Ρίκο, Σερβία, Μεξικό

Απίστευτα πράγμαρα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ εν μέσω Ακρόπολις, καθώς κλέφτες μπήκαν στα αποδυτήρια και πήραν τρεις εμφανίσεις από το Πουέρτο Ρίκο, τρία ζευγάρια παπούτσια από τους Σέρβους και πετσέτες από τους Μεξικανούς!

Αντιμέτωπες με ένα περίεργο περιστατικό βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (19/6) οι ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά Ακρόπολις, καθώς “ποντικοί” έφτασαν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να υπάρξουν μικροκλοπές από τις αποστολές του Πουέρτο Ρίκο, της Σερβίας και του Μεξικό. Ολα αυτά ενδιάμεσα του τουρνουά “Ακρόπολις” που διργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία, από την 18 ως 20 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, οι Πορτορικανοί έχασαν τρεις εμφανίσεις με αποτέλεσμα να υπάρξει πρόβλημα πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με την Ελλάδα. Άνθρωποι της ομάδας πήγαν στο ξενοδοχείο για να βρουν εφεδρικές, με τον αγώνα να ξεκινά κανονικά, στις 20:00. Από τους Σέρβους εκλάπησαν τρία ζευγάρια παπούτσια και από το Μεξικό… πετσέτες και μπουρνούζια, σε ένα περίεργο περιστατικό που είναι πρωτόγνωρο για το ΟΑΚΑ.

To Top