Τουρνουά Ακρόπολις: Sold out τα εισιτήρια για το Ελλάδα – Σερβία

H δίψα του κόσμου να παρακολουθήσει την εθνική ομάδα φάνηκε από τους πρώτους δύο αγώνες του τουρνουά Ακρόπολις με την Ιταλία και την Τουρκία, καθώς πάνω από 12.000 θεατές βρέθηκαν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Κόντρα στην Σερβία, δε, ούτε καρφίτσα δεν θα πέφτει απόψε (18/8, 20:30, ERTSports HD)!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία, όλα τα εισιτήρια για τον σημερινό αγώνα ξεπουλήθηκαν! Το φιλικό με την Σερβία δεν είναι απλά το πιο δύσκολο τεστ που έχει δώσει έως σήμερα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Είναι και το τελευταίο επί ελληνικού εδάφους, καθώς την προσεχή Τετάρτη (21/8) θα αναχωρήσει για την Κίνα.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας:

“Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την σημερινή τρίτη και τελευταία ημέρα (18/8) του Τουρνουά Ακρόπολις-Eurobank, που περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Τουρκία-Ιταλία (18:00) και Ελλάδα-Σερβία (20:30). Κατά συνέπεια, τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά.

Η ΕΟΚ και η Εθνική Ανδρών ευχαριστούν τους φιλάθλους για την έμπρακτη συμπαράσταση σε όλη τη διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας”.

To Top