ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το… αλλάζουν και προχωρούν! Αποφασισμένοι όλοι στον Άρη για την νέα αρχή!

Το… αλλάζουν και προχωρούν! Αποφασισμένοι όλοι στον Άρη για την νέα αρχή! Το μήνυμα δόθηκε χθες από τον Θόδωρο Καρυπίδη, είχε προηγηθεί η ομολία του Άκη Μάντζιου, αλλά και η παρέμβαση του Γιώργου Δεληζήση. Όλοι δείχνουν έτοιμοι για την αλλαγή σελίδας.

Να αφήσουν πίσω τις κακές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα κόντρα σε ΟΦΗ και Ιωνικό είναι αποφασισμένοι στον Άρη, κάνοντας μια νέα αρχή απέναντι στον Παναθηναϊκό στο αυριανό ματς της Τετάρτης.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά τη νέα απώλεια βαθμών στη Νίκαια και την αναταραχή που προκλήθηκε στην ομάδα, θέλουν να προχωρήσουν μπροστά και να πάρουν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Μια νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό θα φέρει ανάταση ψυχολογία σε όλο το τμήμα και θα μπορέσει να… γυρίσει την κατάσταση για όλους μέσα στην ομάδα. Το κλίμα μετά την ήττα είναι βαρύ, όμως είναι αποκλειστικά στο… χέρι παικτών και προπονητή για να ανατραπεί αυτή η κατάσταση και ο Άρης να κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Χθες ο μεγαλομέτοχος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ έστειλε άμεσα το δικό του μήνυμα. «Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουμε την εικόνα που έχουμε στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές μας δυνατότητες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Για εμένα ο Άρης είναι πάνω από όλα και όλους. Θα κάνω τα πάντα μα τα πάντα για να πετύχει ο Άρης . Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα.

Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ακολουθήσει η δεν αντέχει να μου το πει τώρα. Εγώ είμαι μαζί σας σε όλα, όμως δεν θα ανεχτώ ξανά τέτοια εικόνα. Πρέπει να το αλλάξετε γιατί έχετε πολύ μεγάλες δυνατότητες και ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις από εσάς. Από το παιχνίδι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό περιμένω να είμαστε ο πραγματικός Άρης», ανέφερε προς τους ποδοσφαιριστές ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Όπως σημειώσαμε και χθες στη συνέχεια, οι παίκτες θέλησαν να πάρουν τον λόγο, δίνοντας την υπόσχεση για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα: «Εμείς έχουμε την ευθύνη και θα το γυρίσουμε. Με 2-3 νίκες όλα θα αλλάξουν και θα κάνουμε τα πάντα ώστε από το ματς με τον Παναθηναϊκό να πάρουμε τη νίκη και να το γυρίσουμε».

Η ώρα των πράξεων για όλους…

To Top