Το αντίο του Λοντίγκιν στον ΠΑΣ: “Έζησα αξέχαστες στιγμές, εις το επανιδείν”

Ο Γιούρι Λοντίγκιν αποχαιρέτισε τον ΠΑΣ Γιάννινα με ανάρτησή του το Instagram, ευχαριστώντας όσους συνεργάστηκε αυτόν τον 1.5 χρόνο στην ομάδα της Ηπείρου.

Ο Γιούρι Λοντίγκιν είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, ως ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 32χρονος διεθνής με την εθνική Ρωσίας τερματοφύλακας, αποχαιρέτισε την ομάδα των Ιωαννίνων για όσα έζησε τον ενάμιση χρόνο, τονίζει ότι έχει να θυμάται μόνο καλά πράγματα για όσα έζησε και του πρόσφεραν.

“Τελείωσε ένα ταξίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα! Αυτό τον ενάμισι χρόνο στην ομάδα και στη πόλη των Ιωαννίνων, γνώρισα ανθρώπους που μου έδωσαν πολλή αγάπη! Έζησα πολλές χαρές και επιτυχίες! Στήριξη και πάθος για την ομάδα από τον κόσμο της! Αξέχαστες στιγμές μέσα και έξω από το γήπεδο! Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, τον πρόεδρο της κ.Χριστοβασιλη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου! Τους παράγοντες και προπονητές, όλους τους ανθρώπους που δούλεψα μαζί στα Γιάννενα! Φεύγω πολύ ευτυχισμένος για ένα νέο ταξίδι! Αλλά δεν ξεχνώ και θα εκτιμώ πάντα αυτά που μου προσφέρατε! Να είστε όλοι καλά! Εις το επανιδείν”, ανέφερε ο Λοντίγκιν στην ανάρτησή του.

 

To Top