ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το δικαστικό θρίλερ της αδειοδότησης, το εισιτήριο για τη Σούπερ λίγκα και ο Άρης

Ένα δικαστικό θρίλερ θα παιχτεί τις επόμενες ημέρες με πρωταγωνιστές τη Σούπερ λίγκα, τον Ηρακλή, το Λεβαδειακό και τον Αρη, ο οποίος παρακολουθεί τις εξελίξεις, λόγω της μη αδειοδότησης του Ηρακλή και της απόφασης της Λίγκας και της ΕΠΟ να υποβιβαστούν όσες ομάδες δεν έχουν αδειοδοτηθεί.

Σχετικά με αυτό το soccerplus.gr (σάιτ εξειδικευμένο σε θέματα ΕΠΟ κτλ) περιέγραψε ποια είναι τα δεδομένα και αναφέρει τα εξής:

Super League-Λεβαδειακός: Οπως φάνηκε και με την σκανδαλώδη υπόθεση Πουρτουλίδη, η ηγεσία του συνεταιρισμού και οι Βοιωτοί πάνε… πακέτο. Την ερχόμενη εβδομάδα, που θα συνεδριάσει η Super League για την ολική επικύρωση της βαθμολογίας, ο Ηρακλής θα τοποθετηθεί στην τελευταία θέση δυνάμει των αποφάσεων που έχουν ληφθεί και παλαιότερων δεδικασμένων, κάτι που σημαίνει ότι θα υποβιβαστούν ο «Γηραιός» και η Βέροια, ενώ θα σωθεί ο βαθμολογικά υποβιβασμένος Λεβαδειακός.

Ηρακλής: Θα προσβάλει στο Διαιτητικό Δικαστήριο την απόφαση του ΔΣ της Super League, υποστηρίζοντας ότι η απόφαση είναι άκυρη, επειδή δεν υπάρχει σχετική διάταξη για τον υποβιβασμό ομάδας που δεν έχει αδειοδοτηθεί ούτε στον ΚΑΠ, ούτε στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, ούτε στον κανονισμό αδειοδότησης.

Αρης: Θα προσβάλει και αυτός την απόφαση του ΔΣ της Super League, αλλά με διαφορετικό σκεπτικό. Οι «κίτρινοι» θα υποστηρίξουν ότι ο Ηρακλής θα πρέπει να υποβιβαστεί εφόσον δεν πήρε άδεια, αλλά όχι ως τελευταίος, τονίζοντας ότι θα πρέπει να πέσουν στην Football League η Βέροια και ο Λεβαδειακός λόγω της βαθμολογίας της Super League και ο Ηρακλής λόγω της μη αδειοδότησής του και να ανέβει ο ίδιος (εφόσον αδειοδοτηθεί) ως τρίτος.

Υπενθυμίζεται ότι η θέση του Άρη είναι ότι θα κινηθεί για το θέμα της ανόδου, εφόσον επικυρωθεί υποβιβασμός του Ηρακλή.

To Top