ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα του Καρυπίδη για την “επόμενη μέρα”! Ενωμένος ο Άρης στην κορυφή δεν φοβάται τίποτα και κανέναν

Η αγωνιστική σεζόν ολοκληρώθηκε, ο Άρης βρέθηκε στην 3η θέση μετά από 4ο χρόνια, έσπασε αρκετά ρεκόρ και συνέχισε μια ανοδική πορεία που πρέπει να συνεχιστεί.

Ξεκάθαρο το μήνυμα που έστειλε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης Θόδωρο Καρυπίδης σε μια (ακόμη) χρονιά, όπου ο κιτρινόμαυρος σύλλογος πάλεψε με “θεούς και δαίμονες” και κατέκτησε ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο και κυρίως την καταξίωση. Ο Άρης μεγάλωσε και συνεχίζει να μεγαλώνει. Η έξοδος στην Ευρώπη είναι μια επιτυχία, καταγράφοντας την ανοδική του πορεία, όμως το μήνυμα είναι ένα: Ενωμένος ο Άρης μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην κορυφή, χωρίς να φοβάται τίποτα και κανέναν. “Η φετινή σεζόν μας έκανε ακόμη πιο σοφούς. Κι ακόμη πιο δυνατούς. Διότι, δεν ήταν λίγες οι φορές που προσπάθησαν να πλήξουν εμένα προσωπικά και την ομάδα, προκειμένου να μας λυγίσουν. Δεν τα κατάφεραν όμως. Πέτυχαν το αντίθετο. Μας συσπείρωσαν ακόμη περισσότερο και το έχω ξαναπεί πως ο ΑΡΗΣ ενωμένος δεν έχει να φοβάται τίποτα. Αυτό αποδείχτηκε” όπως ανέφερε ο Καρυπίδης..

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά: “το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ κατέκτησε -και- φέτος πανάξια ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αποδεικνύει ότι υποστηρίζουμε με συνέπεια το πλάνο που θέσαμε προ τριετίας. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Κάθε χρόνο βάζουμε και ένα λιθαράκι. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε γιατί στόχος μου είναι η ομάδα να παραμείνει εδώ που έφτασε και να ανέβει ακόμη πιο ψηλά”.

Εκείνο όμως που ξεχωρίζει είναι η δέσμευσή του για την “επόμενη μέρα”. Τα λόγια είναι ξεκάθαρα: “Να είστε σίγουροι ότι το όραμα που έχω για τον ΑΡΗ δεν εκπληρώθηκε ακόμη. Θέλω να φέρουμε έναν τίτλο στον Σύλλογο και προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε”.

Μεγάλη η προσμονή βέβαια για την επιστροφή του κόσμου. Προσμονή και για την ομάδα, αλλά και για τους ίδιους τους φιλάθλους, με την ελπίδα όλων τα γήπεδα να αποκτήσουν την γνώριμη εικόνα, πόσο μάλλον το Κλεάνθης Βικελίδης.

To Top