Το ξέσπασμα του Διούδη: “Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, αλλά ο κόσμος πρέπει να ξέρει πως δουλεύαμε σε τραγικές συνθήκες!”

Ο Σωκράτης Διούδης ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα. Εκπροσωπώντας τους παίκτες του Άρη ανέλαβε τις ευθύνες που αναλογούν στους παίκτες, αλλά μίλησε για τον τραγικό σχεδιασμό, για τους απλήρωτους υπαλλήλους επί διετίας, για πολλά ευτράπελα μέσα στη χρονιά, τα οποία όπως υπογράμμισε πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει.

Στο αρχικό του σχόλιο ο Διούδης υποστήριξε πως “δεν έχουμε πολλά λόγια να πούμε. Δυστυχώς ζήσαμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, γιατί είμαστε υποβιβασμένοι εδώ και αρκετές αγωνιστικές, αλλά ήμασταν υποχρεωμένοι να παλέψουμε σε κάθε αγώνα για τη φανέλα. Προσπαθήσαμε να… πέσουμε αξιοπρεπώς, να κάνουμε κάποιες σοβαρές εμφανίσεις και νομίζω ότι τα καταφέραμε”.

Για την παρουσία και την συμπεριφορά του κόσμου του Άρη σχολίασε πως “αυτή είναι η δύναμη αυτής της ομάδας, το όπλο της και εκεί πρέπει να στηριχθεί. Ο κόσμος πρέπει να είναι συσπειρωμένος, κάτι που δεν ίσχυε τα περασμένα χρόνια, για να επανέλθει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Είδαμε ότι ο κόσμος μας χειροκροτούσε. Σαφώς και οι ευθύνες βαραίνουν πολλούς, αλλά προφανώς αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορούμε να επωμιστούμε το μεγαλύτερο μέρος των ευθυνών. Έγιναν τεράστια λάθη και τα προηγούμενα χρόνια και αυτή τη χρονιά, από το καλοκαίρι ακόμα, με έναν τραγικό σχεδιασμό. Μείναμε άπειρα παιδιά, στηριχθήκαμε σε νέους παίκτες, χωρίς εμπειρίες και όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και η μπάλα καίει, είναι πιο δύσκολο να παίρνεις αποτελέσματα”.

Ρωτήθηκε στο συνδρομητικό πως βλέπει το αύριο του συλλόγου και απάντησε: “Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει, ότι εμείς όλη τη χρονιά δουλέψαμε με τραγικές συνθήκες. Νέα παιδιά με πολλά οικονομικά προβλήματα. Υπάλληλοι που είναι απλήρωτοι δύο χρόνια, ήμασταν χωρίς φυσιοθεραπευτές στα τελευταία παιχνίδια… Δεν αρμόζουν αυτά σε μια μεγάλη ομάδα. Αυτά πρέπει να τα ξέρει ο κόσμος. Εμείς αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, αλλά οι συνθήκες που δουλεύαμε ήταν τραγικές. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, βάλτε και τα δύσκολα παιχνίδια που είχαμε και θα δείτε την εικόνα”.

To Top