Το Παιδικό του Άρη στο τουρνουά «Δημήτρης Διαμαντίδης» (photos)

Στο 1ο τουρνουά «Δημήτρης Διαμαντίδης» που διεξήχθη στην Καστοριά από την Παρασκευή μέχρι την Τρίτη έλαβε μέρος το Παιδικό του Άρη κερδίζοντας σημαντικές εμπειρίες.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Καστοριάς αναφέρει: «Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Παίδων «Δημήτρης Διαμαντίδης» που διεξήχθη το τριήμερο 31 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, από τον ΑΣ Καστοριάς, με την υποστήριξη της ΠΕ Καστοριάς και του Δήμου Καστοριάς.

Με την συμμετοχή έμπειρων ομάδων με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις στο παρελθόν, του Πανιωνίου, του Άρη, του Πιερικού Αρχέλαου και του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, ο Α.Σ. Καστοριάς, ναι μεν ηττήθηκε σε τρεις αγώνες πετυχαίνοντας μία νίκη μόνο, το κέρδος όμως που αποκόμισε μαζί με τις πολύτιμες εμπειρίες, ήταν τεράστιο!

Αξίζει να σημειωθεί, από πλευράς προσέλευσης κόσμου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία κι έδωσε την ευκαιρία ν απολαύσουν θεαματικό μπάσκετ, δίνοντας το δικαίωμα πλέον να μιλάμε, για έναν καινούριο θεσμό στην πόλη της Καστοριάς και στο χώρο του αθλητισμού.

Ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες και τις Διοικήσεις που συμμετείχαν στο 1ο Τουρνουά, την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, το Δήμο Καστοριάς για την υποστήριξή τους σ αυτήν την συνδιοργάνωση, καθώς επίσης το Ξενοδοχείο EUROPA, τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς τον γιατρό του Τουρνουά κον Καραμάνο Παναγιώτη καθώς και το φίλαθλο κοινό και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης».

Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή του Άρη στο τουρνουά:

To Top