Το προφίλ της ΑΕΛ με τα… μάτια της Superleague

Η Superleague παρουσίασε εκτενώς το σημερινό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΛ, η οποία στην Τρίπολη γνώρισε την τρίτη σερί ήττα της στο πρωτάθλημα.

Αναφέρεται στην ιστοσελίδα της λίγκας: ” Στην Τρίπολη γνώρισε την τρίτη διαδοχική της ήττα, στο ντεμπούτο του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο της και έμεινε για 11ο παιχνίδι πρωταθλήματος χωρίς νίκη, με οκτώ ήττες και τρεις ισοπαλίες σε αυτά. Έχει να κάνει νίκη από τις 4 Νοεμβρίου, όταν επικράτησε 2-1 στα Γιάννενα, που είναι και η μοναδική της στο πρωτάθλημα, αλλά και στα τελευταία 21 για τη Super League.

Δεν έχει σκοράρει στα τέσσερα τελευταία για το πρωτάθλημα Super League Interewtten, πέντε επίσημα, αν υπολογίσουμε και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Έχει χάσει και τα πέντε τελευταία εκτός έδρας, μετά τη νίκη της στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ, που είναι και η μοναδική της ΑΕΛ στα τελευταία 20 εκτός έδρας.

Έχει πετύχει έξι γκολ εκτός έδρας, τα διπλάσια από όσα έβαλε στην έδρα της, αλλά έχει δεχτεί και τα περισσότερα γκολ, από όσα έχει δεχτεί οποιασδήποτε άλλη ομάδα εκτός έδρας”.

To Top