Το Πρωτοδικείο αποφασίζει για τον προσωρινό πρόεδρο της ΕΟΚ

Ημέρα εξελίξεων η σημερινή (09/04) με το Πρωτοδικείο να αποφασίζει ποια θα είναι η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ που θα οδηγήσει την Ομοσπονδία σε εκλογές στις 31 Μαΐου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Την περασμένη Δευτέρα, ο Φάνης Χριστοδούλου εξελέγη πρόεδρος χωρίς την παρουσία του Γιώργου Βασιλακόπουλου και των μελών του λόγω αποχώρησης από την πλατφόρμα zoom, ενώ μία μέρα αργότερα (Τρίτη) ο Βασιλακόπουλος έκανε δικές του εκλογές χωρίς τις πλευρές Φασούλα – Λιόλιου.

Έτσι την Τετάρτη οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων, όπου εξέθεσαν τις απόψεις τους και για τις εξελίξεις και η καθεμία ζήτησε τη νομιμοποίηση του δικού της επικεφαλής.

Η άτυπη συμμαχία Φασούλα – Λιόλιου ισχυρίστηκε πως η τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας δεν διακόπηκε, πως κάποια μέλη της διοίκησης αποχώρησαν και οι εναπομείναντες εξέλεξαν νομότυπα τον Φάνη Χριστοδούλου στην προεδρία.

Το στρατόπεδο του Βασιλακόπουλου υποστήριξε πως η συνεδρίαση διακόπηκε και συνεχίστηκε την Τρίτη, οπότε και ο απερχόμενος πρόεδρος εξελέγη στην ηγεσία της προσωρινής διοίκησης. Η πλευρά του τελευταίου υποστήριξε πως η συνεδρίαση που έκαναν μόνοι τους το μεσημέρι της Δευτέρας δεν είχε απαρτία και συνεπώς δεν ήταν νόμιμη σε αντίθεση με αυτή της Τρίτης που είχε τον απαιτούμενο αριθμό μελών.

To Πρωτοδικείο άκουσε τις απόψεις και σήμερα αναμένεται να εκδώσει την τελική του απόφαση.

To Top