ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το πρώτο χαμένο πέναλτι του Μάνου, η στήριξη, η εξιλέωση και το… ξέσπασμα στο φινάλε! (video)

Το χθεσινό ντέρμπι του Άρη στη Λεωφόρο, ο Δημήτρης Μάνος το… βίωσε για τα καλά, καθώς οι εναλλαγές των συναισθημάτων του, υπήρξαν πολλές!

Ο Έλληνας φορ, ένιωθε σίγουρος για το πέναλτι, πήρε την μπάλα να το εκτελέσει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, παρότι φαίνεται πως ο Άκης Μάντζιος είχε υποδείξει τον Μπερτόγλιο.

Αστόχησε καθώς η μπάλα βρήκε δοκάρι κι έξω, με τον Δεληζήση να αποκαλύπτει πως στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, του τόνωσαν άπαντες την ψυχολογία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 62΄, η μπάλα έφτασε καταλάθος από τον Μολό στα πόδια του και με απόλυτη ψυχραιμία πλάσαρε τον Διούδη για το 1-1 του Άρη. Ξέσπασε μετά το γκολ του, καθώς ένιωσε εξιλέωση!

Στο τέλος, μάλιστα, του αγώνα έπεσε στο γήπεδο, φίλησε το χορτάρι δακρυσμένος και κοίταξε προς τον ουρανό, θέλοντας να ευχαριστήσει τον Θεό, για το γεγονός πως το χαμένο του πέναλτι, δεν στοίχισε εν τέλει βαθμούς στην ομάδα του.

Αυτό ήταν το τρίτο πέναλτι στην καριέρα του 26χρονου φορ, που “εκτέλεσε”, καθώς στα δύο προηγούμενα ως παίκτης του ΟΦΗ, στην Φουτμπολ Λιγκ, ήταν απόλυτα εύστοχος.

 

To Top