ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Σαββιδοτεχνείο, ο Ζέρβας και η… συμφωνία των Πρεσπών!

Λίγες μέρες πέρασαν από το… φεστιβάλ ωμής προπαγάνδας για την εκλογή του “εκλεκτού” στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, έχοντας πάρει το “δαχτυλίδι” από τον χαλίφη, είχε πεδίον δόξης λαμπρό και αναδείχθηκε με αποχή του 63% των Θεσσαλονικέων Δήμαρχος της πόλης.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Διαβάστε εδώ μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση των όσων διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες (πηγή: iapopsi.gr):

“Από τη στιγμή που δεν εξελέγη ο Ορφανός (που είχε και για σύμβουλο τον Γιώργο Κούδα), ως αντίπαλος του Ταχιάου στον δεύτερο γύρο, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε όλη τη μάχη στις επαναληπτικές εκλογές με τον… Ζέρβα.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που προηγήθηκε των εκλογών, φρόντισε με διάφορους τρόπους να περάσει τα μηνύματά του ο Ιβάν.

Μέχρι κι ο Ζαγοράκης (που πριν από μερικές μέρες είχε εκλεγεί ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία) πήγε και φωτογραφήθηκε με τον Ζέρβακαι όχι με τον επίσημο υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας που ήταν ο Ταχιάος.

Ακόμη και η… μαυρισμένη Νοτοπούλου πήγε με τον Ζέρβα, συντασσόμενη πλήρως με το κλίμα που καλλιέργησε το Σαββιδοτεχνείο στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να γίνει ό,τι έγινε στη Θεσσαλονίκη…

Ας πάνε τώρα οι ψηφοφόροι του Ζέρβα μαζί  με τον Σαββίδη να κάνουν αγώνα κατά της… συμφωνίας των Πρεσπών, όπως υποσχέθηκε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος στην εκλογική του πελατεία!!!”.

To Top