ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το τάιμινγκ των μεταγραφών με φόντο το κύπελλο, ο Σεϊντέ και το… αριστερό μπακ

Πριν από δέκα μέρες στη συνάντηση που έκαναν Θόδωρος Καρυπίδης και Άκης Μάντζιος ξεκαθάρισαν την ανάγκη να “λοκάρουν” τις μεταγραφές του Ιανουαρίου στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο Άρης.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι ο Άρης θα πραγματοποιήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τρεις κινήσεις “πρώτης γραμμής”, ώστε να ενισχυθεί για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Η αναβολή του πρώτου αγώνα για τον κύπελλο με την ΑΕΚ για τις 10 Ιανουαρίου και η ρεβάνς στις 17 Ιανουαρίου καταγράφει το… τάιμινγκ για την επίσπευση των μεταγραφικών αποφάσεων στην λογική ότι ο Άρης θέλει να έχει λύσεις από την 1η Ιανουαρίου και να είναι έτοιμος ενόψει ενός σημαντικούς θεσμού, έχοντας απέναντι του ένα υψηλό εμπόδιο όπως είναι η αθηναϊκή ομάδα.

Ήδη στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Εμίλ Σεϊντέ, αριστερού εξτρέμ της Σασουόλο. Τόσο στην περίπτωση του Νορβηγιύ, όσο και στις υπόλοιπες που είναι στα μεταγραφικά ραντάρ του Άρη είναι ξεκάθαρο ότι μπαίνοντας στον Δεκέμβριο, υπάρχει η πίεση των οριστικών αποφάσεων. Είτε από τον Άρη, είτε από τους παίκτες που έχει προσεγγίσει.

Σε ότι αφορά τις θέσεις, εκτός από φορ και αριστερό εξτρέμ, οι αναζητήσεις είναι για αμυντικό χαφ, επιτελικό μέσο υπό προϋποθέσεις, ενώ δεν έχει αποκλειστεί η περίπτωση για την απόκτηση αριστερού μπακ. Ο Ρόναλντ Ματαρίτα δεν έχει βοηθήσει ως τώρα, άσχετα με τον τραυματισμό του και ο Άρης σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί για έναν ακόμα ακραίο αμυντικό στο αριστερό άκρο, ντουμπλάροντας τον Φράνκο Φεράρι.

To Top