ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το όνειρο ζωής ενός Αρειανού έγινε σήμερα πραγματικότητα στο Παλέ! (photostory)

Όνειρο ζωής είχε ο φίλαθλος του Άρη, Δήμος Δημητριάδης να ζήσει από κοντά τα ενδότερα του Αυτοκράτορα, παρακολουθώντας μια προπόνηση της ομάδας και σήμερα αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Όπως ανέφερε η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ “ο Δήμος Δημητριάδης συγκέντρωσε 8.000 πόντους, κάνοντας χρήση της πιστωτικής κάρτας «Aris B.C. MasterCard» της Τράπεζας Πειραιώς και από τα δώρα που του αντιστοιχούσαν επέλεξε την Training Experience (περιλαμβάνει παρακολούθηση προπόνησης, φωτογράφιση με τους παίκτες και το προπονητικό team, περιήγηση στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο) την οποία απόλαυσε με τον επτάχρονο γιο του Γιάννη.

Μιλώντας στο arisbc.gr εξήγησε το πως βίωσε τη σημερινή (29/11) εμπειρία: «Ήταν ένα όνειρο ζωής για εμένα. Αγαπάω από μικρός τον ΑΡΗ και ως φίλαθλος έχω ζήσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές. Αυτήν την αγάπη για την ομάδα θέλω να την περάσω και στον γιο μου, παρά τις δύσκολες στιγμές που βιώνει γενικότερα ο Σύλλογος. Το μέλλον όμως φαίνεται πολύ καλό, θέλω ο μικρός -που είναι ήδη Αρειανός- να αγαπήσει ακόμα περισσότερο αυτή την ομάδα και να πιστεύει σε αυτήν».

To Top