ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Giannakis Academy ξεκίνησε το…ταξίδι του!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Giannakis Academy επέστρεψε, πριν δύο μέρες, στη Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στην αθλητική κατασκήνωση “Skouras Sports Camp” όπου φιλοξενεί τους μικρούς λάτρεις του αγαπημένου μας αθλήματος.

H πρώτη περίοδος θα διαρκέσει έως τις 23 Ιουνίου και θα ακολουθήσει και η δεύτερη περίοδος από τις 23 έως τις 29 Ιουνίου. Έτσι, όλα τα παιδιά ηλικίας 7 έως 17 χρόνων θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο πλευρό του σπουδαίου προπονητή, Παναγιώτη Γιαννάκη και των συνεργατών του μαθαίνοντας τα μυστικά του μπάσκετ.

Ο ζήλος και η αγάπη που επιδεικνύουν οι μικροί μας φίλοι για το μπάσκετ γεμίζει με χαρά και ευχαρίστηση όσους συμμετέχουν στο camp, καθώς τα παιδιά αυτά αποτελούν τη νέα γενιά αθλητών η οποία θα γεμίσει τα γήπεδα τα επόμενα χρόνια.

Ο επιπρόσθετος φετινός στόχος του Giannakis Academy είναι να μεταφερθούν στα παιδιά σφαιρικές γνώσεις σχετικά με το μπάσκετ οι οποίες θα τα βοηθήσουν να αποκτήσουν το σωστό τρόπο αντιμετώπισης διαφόρων καταστάσεων τόσο κατά τη διάρκεια των αθλητικών τους δραστηριοτήτων όσο και στην καθημερινότητά τους.

Πολύ σύντομα, θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν από κοντά αγαπημένες προσωπικότητες του χώρου, να προπονηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις μεταξύ τους.

Τέλος, η συνδρομή των χορηγών του Giannakis Academy, Εθνική Τράπεζα, LG Electronics, Μπισκότα Παπαδοπούλου, Πλαίσιο Computers, Μητέρα Παίδων, και Βίκος, επιφυλάσσουν όμορφες εκπλήξεις στους συμμετέχοντες και φέτος.

Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπο συμμετοχής επισκεφτείτε το επίσημο site: www.giannakisacademy.com

To Top