Τρεις λαλούν κι ο Περέιρα χορεύει: «Οι αποφάσεις που λήφθησαν έδωσαν ώθηση στους φιλάθλους να γυρίσουν στα γήπεδα»

Την ικανοποίηση του για τη χρήση του VAR εξέφρασε ο υπεύθυνος αρχιδιαιτητής, Βίτορ Μέλο Περέιρα, ενώ όλες οι ομάδες έχουν ήδη εκφράσει παράπονα για την λανθασμένη λειτουργία του από τους διαιτητές…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη συνάντηση:« Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συνάντηση, είναι θετικό. Η παρουσία όλων των εμπλεκομένων, των ομάδων, των εταιριών, των τηλεοράσεων και της ΚΕΔ. Ήταν μια ανοιχτή συζήτηση με αρκετές ιδέες. Η κατάληξη ήταν θετική. Βλέπουμε θετική χρησιμοποίηση του VAR».

Για τη χρήση του VAR: «Πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση είναι ένα πρότζεκτ που τώρα ξεκίνησε είναι σε εξέλιξη, όλα μαθαίνουν πράγαμτα. Από τους ποδοσφαιριστές, μέχρι από τους διαιτητές. Το είδαμε σε τρεις αγωνιστικές και πιστεύω μέσα από τις αποφάσεις που λήφθησαν έδωσε ώθηση στους φιλάθλους να επιστρέψουν στα γήπεδα».

Για την καθυστερημένη είσοδο του βαν στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Δεν μπορώ να το πω δημόσια,αυτο που μπορώ να πω είναι ένα προτζεκτ, μαθαίνουμε, με πολλές τεχνολογίες και τεχνικούς να εμπλέκονται, οπότε το σημαντικό είναι για μας το αποτέλεσμα, λιγότερα λάθη και περισσότερο δίκαια αποτελέσματα».

 

To Top