Τρελάθηκε ο Παντελίδης με τους… αδιάφορους παίκτες, τον… μάλωσαν γιατί τα είπε χύμα!

Ο Σάββας Παντελίδης τρελάθηκε με τους αδιάφορους παίκτες του Ατρόμητου, στάθηκε στη νοοτροπία και εκεί δημιουργήθηκε ένταση με δημοσιογράφο.

«Χάναμε 3-0 και δεν είχε νευριάσει παίκτης μας!». Αυτή είναι η φράση του Σάββα Παντελίδη που προκάλεσε την αντίδραση δημοσιογράφου μετά το 5-1 από τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας προπονητής τα είπε χύμα για την έλλειψη… πάθους στα όρια της αδιαφορίας και τον… μάλωσαν!!! Φοβερά πράγματα.

Ετσι, δημιουργήθηκε μια στιγμή έντονης αντιπαράθεσης, με τον δημοσιογράφο να αποκαλεί «χθεσινό» τον τεχνικό της ομάδας του Περιστερίου, με τον ίδιο να του λέει:

«Εγώ καυτηριάζω τη νοοτροπία της ομάδας μου. Αν νομίζετε ότι είναι κάπως αλλιώς, ελάτε να κάνετε εσείς τον προπονητή που έχετε και δίπλωμα

Έχεις δικαίωμα να μην παίξεις καλά. Να κάνεις πενήντα λάθη. Δεν έχεις δικαίωμα να μην ματώσεις. Μια ομάδα που χάνει 4-0 και δεν έχει πάρει ένας παίκτης μια κάρτα, δεν έχει πάει σε ένα μαρκάρισμα… είναι θετικό αυτό; Δεν είναι νοοτροπία μαχητή αυτή. Δεν είναι τώρα. Δεν έγινε σήμερα. Έρχεται κι από άλλα ματς».

To Top