Τριπλή νίκη για Άρη στη Σούπερ λίγκα! 3 μεταγραφές + 4 ανανεώσεις, 36 δόσεις για τις οφειλές!

Ο Άρης κατάφερε να περάσει τις θέσεις του στη διάρκεια του σημερινού μαραθώνιου διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ λίγκα όπου εκπροσωπήθηκε από τον Αντώνη Ζαμπέτα και τον Χρήστο Γρόλλιο. Οι κίτρινοι πέτυχαν τριπλή νίκη σε πολύ σημαντικές υποθέσεις. 

Οι κίτρινοι ήταν έτοιμοι να κάνουν μια σημαντική παρέμβαση στις εξελίξεις με την διπλή παρουσία του στη Σούπερ λίγκα. Όπως κι έγινε. Μετά από μια πολύωρη συνεδρίαση (κράτησε πάνω από τέσσερις ώρες) αποφασίστηκε πέρα από τις μεταγραφές 3+1 παικτών πάνω των 24 χρονών οι ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει αδειοδότηση θα έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν και σε τέσσερις ανανεώσεις ή τέσσερις επεκτάσεις συμβολαίων. Επίσης με πρόταση των κίτρινων η Σούπερ λίγκα θα ζητήσει οι οφειλές (άνω των 100 χιλιάδων ευρώ) να καταβάλλονται σε 36 δόσεις αντί 10  που ισχύει σήμερα σε αθλητές, προπονητές, ατζέντηδες κτλ. για χρήματα που έχουν επιδικαστεί τελεσίδικα.

Η τρίτη θέση του Άρη που πέρασε από την ολομέλεια της διοργανώτριας αρχής αφορά την πρόταση του να αυξηθούν σε δυο από μια οι δόσεις για ληξιπρόθεσμες οφειλές, τις οποίες αν δεν καταβάλλει μια ομάδα θα έχει δικαίωμα ο παίκτης να ζητήσει κυρώσεις γι’ αυτήν στο διαιτητικό δικαστήριο όπως π.χ. η μείωση βαθμών.

To Top