ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τσαϊρέλης: “Θα έρθει η στιγμή που θα είμαστε όλοι υγιείς και θα αναρωτιόμαστε αν είναι αλήθεια!”

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης αναφέρθηκε με τον πιο γλαφυρό τρόπο στο πώς αντιμετωπίζουν οι παίκτες το θέμα των τραυματισμών που τυχαίνουν στην ομάδα από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Μιλώντας στη media day για τον αυριανό αγώνα με τη Ναχαρίγια ο Έλληνας φόργουορντ – σέντερ τόνισε: “Είμαστε σε πολύ καλό φεγγάρι αγωνιστικά, έχουμε βρει αυτοπεποίθηση και παίζουμε καλύτερο μπάσκετ σε σχέση με έναν μήνα πριν. Η Ναχαρίγια είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, παίζει πολύ γρήγορα σε άμυνα και επίθεση και πολλές φορές μπορεί να θεωρήσει κανείς ότι είναι αυτοκαταστροφική. Πρέπει να τους βάλουμε στον ρυθμό μας, όπως κάναμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, αναγκάζοντάς τους να κάνουν 30 λάθη. Δεν πρέπει να πέσουμε στη παγίδα του δικού τους παιχνιδιού” και συνέχισε: “Είναι τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, αλλά παίζει με το ίδιο στιλ. Ο (Ντέργουϊν) Κίτσεν είναι καλός και έμπειρος παίκτη, αλλά εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας το οποίο δείχνει ότι δουλεύει καλά στα τελευταία παιχνίδια”.

Για την επιστροφή των Βασίλη Καββαδά και Βλάντο Γιάνκοβιτς είπε ότι “είναι πολύ θετικό στοιχείο, γιατί και ο 12ος παίκτης είναι πολύ χρήσιμος έτσι όπως παίζει η ομάδα. Αυτό που γίνεται φέτος στην ομάδα είναι για γέλια… Κάθε βδομάδα και ένας τραυματίας… Θα έρθει η στιγμή που θα είμαστε όλοι υγιείς και θα αναρωτιόμαστε αν είναι αλήθεια…”.

Για την δική του άνοδο είπε πως “δεν άλλαξε κάτι συγκεκριμένο, όσο περνάει ο καιρός βρισκόμαστε καλύτερα στο γήπεδο, ξέρει ο ένας τι ζητάει από τον άλλον και έτσι παίζουμε και ατομικά και σαν ομάδα καλύτερα”.

Για το ότι το αυριανό παιχνίδι σημαίνει πρόκριση σχολίασε: “Έτσι όπως ξεκίνησε η χρονιά κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και στο τέλος θα δσούμε τι καταφέραμε”.

To Top