Τσαϊρέλης: «Κρατάμε τους τρεις πόντους και τώρα κοιτάμε το ματς Κυπέλλου»

Ο Γιάννης Τσαϊρέλης στάθηκε στη σοβαρότητα των αθλητριών του, οι οποίες έκαναν αυτά που έπρεπε για να γυρίσουν το παιχνίδι απέναντι στον Πορφύρα, ενώ τώρα στρέφουν όλη τη συγκέντρωσή τους στον αγώνα του Κυπέλλου.

Ο προπονητής του ΑΡΗ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι για εμάς. Μπήκαμε μουδιασμένα στο πρώτο σετ, αλλά ενώ η διαφορά ήταν μεγάλη είχαμε τρία σετ μπολ. Μετά όμως αφυπνιστήκαμε, τα κορίτσια σοβαρεύτηκαν και έκαναν αυτά που έπρεπε για να πάρουμε το τρίποντο, το οποίο ήταν και αυτό που θέλαμε. Ο Πορφύρας είναι καλή ομάδα ειδικά στην έδρα του. Κρατάμε τους τρεις πόντους και τώρα κοιτάμε το ματς κυπέλλου με τον ΑΟ Θήρας».

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Α.Ο.Φ. Πορφύρα, Βασίλης Πανδής, τόνισε ότι: «Σήμερα παρά το γεγονός πως δεν ήμασταν καλοί σε κανένα στοιχείο του παιχνιδιού είχαμε ευκαιρία να πάρουμε κάτι. Ωστόσο για ακόμη μία φορά ο διαιτητής στο κρίσιμο σημείο έπαιξε το ρόλο του για να μην διεκδικήσουμε  το τέταρτο σετ και να πάμε στο τάι μπρεικ. Δεν είμαι σίγουρος αν είχα δίκιο αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν δικαιολογημένη η κόκκινη κάρτα που μου έβγαλε καθώς δεν της είχα πει απολύτως τίποτα καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δημιουργήθηκε εκνευρισμός και το χάσαμε. Νομίζω πως αυτό πλέον έχει γίνει ένα θέμα που πρέπει οι αρμόδιοι να το δουν».

To Top