Τσιλούλης: “Πολύ καλή ομάδα ο Άρης, αλλά χρειαζόμαστε τη νίκη”

Με την πλάτη στον τοίχο είναι η Λάρισα σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Θοδωρής Τσιλούλης στην εφημερίδα “Ελευθερία” της θεσσαλικής πόλης ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε: “Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από δύο ήττες και αυτό κάνει πιο επιτακτική τη νίκη μας κόντρα στον Αρη. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και πρέπει να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα, με εμπειρία και μεγάλη ιστορία, αλλά εμείς χρειαζόμαστε τη νίκη και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου για να τα καταφέρουμε».

Για το αν μπορεί να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, απάντησε: «Σαφέστατα και μπορεί και αυτό το ξέρουμε όλοι μας. Απλά, είμαστε ακόμη μια νέα ομάδα που τώρα γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία αλλά είναι μια πραγματικότητα. Κάθε μέρα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι, ώστε να έρθουν και οι νίκες».

Για το τι χρειάζεται να κάνει η ομάδα, ο Λαρισαίος γκαρντ ήταν κάθετος: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιωθούμε αμυντικά. Να γίνουμε πιο επιθετικοί στην άμυνά μας, πιο πιεστικοί, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Αν το κάνουμε, θα καταφέρουμε να βρούμε εύκολα καλάθια και αυτό θα μας δώσει την ψυχολογία που χρειαζόμαστε».

To Top