Τσιτσιπάς: «Ένιωθα λες και έπαιζα στην Αθήνα» (photo)

Τις ευχαριστίες του προς την ελληνική κοινότητα του Τορόντο που έκανε την πόλη του Καναδά… Αθήνα, εξέφρασε με μήνυμά του στα social media o Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο φιναλίστ του Rogers Cup έστειλε την ευγνωμοσύνη του προς τους διοργανωτές και ολόκληρη την πόλη, τονίζοντας ότι έδωσε τον καλύτερο εαυτό του.

Το μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του:

«Θα ήθελα να ξεκινήσω ευχαριστώντας το Rogers Cup και την πόλη του Τορόντο για όλη την αγάπη και την υποστήριξη αυτή την εβδομάδα. Να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τους στους χορηγούς και τους εθελοντές που έκαναν αυτό το πανέμορφο τουρνουά πράξη.

Οι αναμνήσεις που είχα τις προηγούμενες οκτώ ημέρες εδώ στο Τορόντο είναι τόσο έντονες, εκτιμώ κάθε άνθρωπο προσωπικά που με έκανε να νιώθω σαν το σπίτι μου, μέσα και έξω από το κορτ. Η Ελληνική κοινότητα ήταν επίσης εκπληκτική και κάθε αγώνας που έπαιξα στο κεντρικό κορτ με έκανε να αισθάνομαι λες και αγωνίζομαι στην πόλη μου, την Αθήνα. 

Η ‘κοινωνία του τένις’ χρειάζεται στιγμές σαν αυτές και ήμουν παραπάνω από χαρούμενος που προσπάθησα και έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου κάθε ημέρα που έβγαινα στο γήπεδο. Σας αγαπώ όλους, θα μου λείψεις Τορόντο!»

To Top