Τσιτσιπάς: «Αισθάνομαι υπέροχα εκτός social media»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι άλλος άνθρωπος μετά την απόφασή του να αφήσει στα social media και το παραδέχτηκε και ο ίδιος μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα του στη Σανγκάη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

«Αισθάνομαι πολύ ωραία», είπε αρχικά για την πρώτη νίκη του επί του Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ ο 21χρονος τενίστας. «Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο και πράγματι ήταν. Είχα συγκέντρωση, δούλεψα, αλλά και πάλι ένιωσα ότι έπρεπε να δώσω πολλά για να τα καταφέρω στο τέλος».

Ο Στέφανος έχει έτσι κι αλλιώς υπέροχες αναμνήσεις στη Σανγκάη, καθώς εκεί πέτυχε πριν δύο χρόνια την πρώτη νίκη του στο tour. «Πολλά άλλαξαν από τότε. Θυμάμαι πόσο μικρός και πόσο αθώος ήμουν! Ωραίες εποχές, τις σκέφτομαι. Τις σκεφτόμουν πριν μερικές μέρες. Τότε ταξίδευα μόνο με τον πατέρα μου. Τώρα έχω μεγαλύτερη ομάδα που με στηρίζει, τα πράγματα είναι πιο επαγγελματικά, θα έλεγα. Έχω δει βελτίωση στο παιχνίδι μου. Έχω επίσης δει να μεγαλώνω, στη ζωή μου, σε όλα. Βλέπω αλλαγές και μαθαίνω κάθε μέρα. Ανυπομονώ να δω τι θα έχει γίνει σε άλλα δύο χρόνια».

Ο Τσιτσιπάς παραμένει εκτός social media και δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος για την απόφασή του… «Αισθάνομαι υπέροχα. Αισθάνομαι πιο κοντά στους ανθρώπους για τους οποίους ενδιαφέρομαι. Ο χρόνος μου είναι πιο ποιοτικός. Νιώθω πιο ανθρώπινος, περισσότερο ο εαυτός μου. Νιώθω ότι μπορώ να συγκεντρωθώ περισσότερο στο άθλημα, να περνώ περισσότερο χρόνο στο court παρά στο κινητό μου. Είμαι πιο συνδεδεμένος με τους ανθρώπους που μιλάω και προσπαθώ να μην σκέφτομαι την άλλη ζωή μου, τη social media ζωή, που έπαιρνε πολλά από τη σκέψη και τη συγκέντρωσή μου. Αισθάνομαι, λοιπόν, πολύ καλύτερα».

Ο Στέφανος μίλησε και για την προσπάθεια της NextGen να πάρει τα σκήπτρα από τους Big 3. «Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί το άθλημα τα δύο προσεχή χρόνια και πώς θα κυριαρχήσουν οι νέοι. Προσπαθώ πολύ να είμαι εκεί και ξέρω ότι είναι δύσκολο να κρατήσω αυτό το επίπεδο, γιατί αν κάνω συνέχεια το ίδιο πράγμα, οι αντίπαλοι θα ξέρουν τι δουλεύει για μένα. Γι’ αυτό προσπαθώ να βελτιώνομαι συνέχεια.

Επίσης πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα αλλάξουν τα δεδομένα στα Grand Slams. Δεν γίνεται να κερδίζουν τα πάντα Ράφα, Ρότζερ και Νόβακ! Ξέρω ότι για να δω το όνομά μου σε αυτούς τους τίτλους θα πρέπει να μοχθήσω και να πονέσω. Είμαι ειλικρινά ενθουσιασμένος. Είμαι ενθουσιασμένος στην ιδέα ότι θα προσπαθήσω να φτάσω εκεί».

To Top