Τσιτσιπάς-Σάκκαρη: «Τιμητικό που παίζουμε για την Ελλάδα, αξίζαμε τη νίκη»

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη δήλωσαν υπερήφανοι που εκπροσωπούν την χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι έκαναν λόγο για δίκαιη επικράτηση σήμερα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη νίκησαν με 2-0 σετ τον Καναδά στο διπλό μικτό και προκρίθηκαν στους «8» του Ολυμπιακού τουρνουά τένις.

Μετά τον αγώνα, αμφότεροι δήλωσαν αφενός ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, αφετέρου χαρούμενοι που αγωνίζονται με το εθνόσημο στο Τόκιο!

«Ηταν οδυνηρό και για τους δύο μας να χάσουμε στο ατομικό. Ηταν σκληρό για μένα χθες και σκληρό για τον Στέφανο σήμερα και η νίκη αυτή μας έδωσε ένα μεγάλο χαμόγελο. Νομίζω ότι το αξίζαμε και είναι σημαντικό ότι είμαστε ακόμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε χαρακτηριστικά η Σάκκαρη.

«Είναι πολύ τιμητικό που παίζουμε για τη χώρα μας και εκπροσωπούμε τα χρώματα της. Κάθε μέρα που είμαστε εδώ είναι σημαντικό και θέλουμε να μοιράσουμε αυτή την υπερηφάνεια σε όλους. Εχουμε πολλά κοινά με την Μαρία, παλεύουμε και οι δύο και θέλουμε να βγάλουμε το καλύτερο από όλο αυτό», σημείωσε από την πλευρά του ο Τσιτσιπάς.

To Top