Τσιτσιπάς: «Χαρούμενος που τελείωσα τη δουλειά»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους “16” του Roland Garros και ανέφερε πως αισθανόταν πιο αργός σε σχέση με χθες (31/5), ενώ τόνισε ακόμα πως είναι χαρούμενος που τελείωσε τη δουλειά με την υποστήριξη του κοινού.

Στους “16” του Roland Garros προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος σε… δυο δόσεις ξεπέρασε με 3-1 σετ το εμπόδιο του Σέρβου, Φιλίπ Κραΐνοβιτς, συνεχίζοντας την πορεία του στο παρισινό Grand Slam και κοιτάζοντας ακομα πιο ψηλά.

«Είναι περίεργο όταν επιστρέφεις να παίξεις μία ημέρα μετά. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Είναι σημαντικές οι αλλαγές στο ψυχολογικό κομμάτι. Δεν είναι μία εύκολη κατάσταση για τα νεύρα και την υπομονή. Είμαι χαρούμενος που τελείωσα τη δουλειά με την υποστήριξη του κοινού» ανέφερε αρχικά ο Τσιτσιπάς και συνέχισε:

«Νομίζω ότι αισθανόμουν πιο αργός σε σχέση με χθες. Είναι σημαντικό να παραμένεις συγκεντρωμένος και παρά τις δυσκολίες που είχα, ανταπεξήλθα. Δεν ήμουν πολύ ενεργητικός, ενώ μου έλειψε και η ταχύτητα. Είναι σημαντικό που έσβησα σετ πόιντ, γιατί θα είχαμε ένα δραματικό φινάλε.

Ο αντίπαλός μου είχε παίξει ένα μεγάλο ματς τις προηγούμενες μέρες. Χρειάζεται μεγάλη ενέργεια και καλή φυσική κατάσταση σε ένα Grand Slam. Είναι σαν ένας μαραθώνιος».

To Top