ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τόσο ανεπαρκής: Ο Μάνταλος είχε αποβάλλει προπονητή του Άρη που δεν ήταν καν στο γήπεδο!

Ο Σταύρος Μάνταλος θα βρεθεί στον δρόμο του Άρη, η ανησυχία είναι δικαιολογημένη στην Αλκμήνης και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται επιεικώς για έναν… ανεπαρκή διαιτητή! Ο Καβαλιώτης διαιτητής είχε φτάσει σε σημείο να αποβάλλει προπονητή του Άρη που δεν ήταν καν στο γήπεδο, σε εκείνο το… ιστορικό πια αγώνα στα Περιβόλια με τον Πλατανιά!

Μια σύντομη έρευνα στο αρχείο του PRESSARIS, καταγράφει απλά ένα μέρος από τον βίο και την πολιτεία του Μάνταλου.

Ήταν και πάλι Φεβρουάριος, του 2014 αυτή την φορά. Ο Μάνταλος και οι συνεργάτες του καταδίκασαν σε ήττα τον Άρη με τον Πλατανιά, ανακαλύπτοντας γκολ σε φάση που δεν πέρασε την γραμμή του Διούδη, ενώ τιμώρησαν όλη την κιτρινόμαυρη ομάδα! Μέχρι και τον Νικηφόρο Κάκογλου, μέλος του τεχνικού τιμ που δεν ήταν στα Χανιά, αλλά στη Θεσσαλονίκη!

Ο ρέφερι έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι μεταξύ άλλων, στο 80ο λεπτό, όταν την διαμαρτυρήθηκε όλος ο πάγκος στον βοηθό Γιουργιώτη, μεταξύ αυτών ήταν και ο Νικηφόρος Κάκογλου. Ελα όμως που ο Κάκογλου ήταν στη Θεσσαλονίκη και δεν πήγε ποτέ στα Χανιά!

Οι απορίες όμως, που προέκυπταν ήταν δύο:

1) Πώς είναι δυνατόν ο Μάνταλος να έγραψε στο φύλλο αγώνα, που σημαίνει ότι θα πρέπει να τον είδε να κάνει παράβαση, κάποιον ο οποίος δεν ήταν καν στο γήπεδο; Πιθανή απάντηση: α) ή του είπαν πως έβριζε, χωρίς ο ίδιος να έχει οπτική επαφή ή χωρίς να ξέρει τα πρόσωπα και χωρίς να κάνει ταυτοποίηση, έγραψε στα φύλλο αγώνα όσους είχαν δηλωθεί πριν από το ματς!

2) Πώς είναι δυνατόν οι διαιτητές του αγώνα να επέτρεψαν να δηλωθεί στο φύλλο αγώνα ο Κάκογλου και μάλιστα με την ιδιότητα του προπονητή, χωρίς καν αυτός να είναι στο γήπεδο, που σημαίνει ότι δεν έχει γίνει και η απαιτούμενη ταυτοποίηση του συγκεκριμένου προσώπου με ταυτότητα ή κάποιο άλλο στοιχείο! Πιθανή απάντηση: Ελλάδα είμαστε, «ξεκινάτε και βλέπουμε» είναι η λογική»!

Με απλή λογική: δεν μπορεί το παλικάρι… Κι όμως αυτόν τον διαιτητή που κουβαλάει ένα κάρο ιστορίες στον χώρο του ποδοσφαίρου, όρισε η ΚΕΔ σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς στην κατηγορία.

To Top