Τότι: «Θα συναντηθώ με τον Ντιμπάλα και ελπίζω να έρθει στη Ρόμα»

O Φραντσέσκο Τότι μίλησε για το μέλλον του Πάουλο Ντιμπάλα και τα σενάρια για τη Ρόμα αλλά και τον τελικό του Conference.

«Θα δούμε αν θα καταφέρω να τον φέρω στη Ρόμα, τη Δευτέρα θα τον συναντήσω και ελπίζω να τον πείσω. Θα είμαστε στο Μιλάνο για το παιχνίδι του Ετό, θα παίξουμε μαζί και θα του δώσω κάποιες συμβουλές. Θα προσπαθήσω να του δώσω να καταλάβει κάποια πράγματα, ας ελπίσουμε να τα καταφέρω. Αρκεί, φυσικά, να τον θέλει και η Ρόμα.

Σε ποιον δεν θα άρεσε να είναι στη Ρόμα; Ξέρουμε τα προβλήματα που υπήρχαν σε διοικητικό επίπεδο στο παρελθόν, αλλά η νέα ιδιοκτησία έχει πλάνο. Για να γίνει ένας γάμος, βέβαια, χρειάζονται δύο, αλλά το σημαντικό είναι να πάει καλά η Ρόμα».

Για τον τελικό του Conference κόντρα στην Φέγενοορντ:

«Υπάρχει ένα τρόπαιο, άρα ο τελικός είναι πάρα πολύ σημαντικός. Δεν θα πω τίποτα επειδή είμαι προληπτικός, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ο Μουρίνιο ξέρει καλύτερα απ’ όλους να παίζει έναν ευρωπαϊκό τελικό. Δεν είναι το Champions Leaue βέβαια, αλλά είναι μια διοργάνωση που πρέπει να σεβαστούμε και να κατακτήσουμε. Θα ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση».


To Top