Τόχα: «Χρειαζόμαστε συνεχόμενα παιχνίδια»

Η απόκτηση ρυθμού είναι θέμα τριών – τεσσάρων συνεχόμενων αγώνων, όπως δήλωσε ο Χουάν Κάρλος Τόχα μετά τη νίκη του Άρη στο φιλικό με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά, εκφράζοντας επίσης τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι μέχρι τώρα η ομάδα του δεν έχει μπορέσει να δώσει ούτε δύο διαδοχικά επίσημα ματς…

«Αυτά τα παιχνίδια χρησιμεύουν για να διορθώσουμε τα λάθη μας, ώστε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στους επίσημους αγώνες. Ο προπονητής μας, είχε επισημάνει τα λάθη που δεν πρέπει να επαναλάβουμε και πιστεύω ότι η ομάδα έδειξε σήμερα καλά στοιχεία», είπε ο Κολομβιανός μέσος και συμπλήρωσε:

«Για να βρεις ρυθμό, χρειάζεται να παίξεις 3-4 συνεχόμενα παιχνίδια. Εμείς δεν έχουμε μπορέσει να το κάνουμε αυτό, γιατί δυστυχώς το πρόγραμμα του πρωταθλήματος δεν μας ευνόησε. Μετά την πρεμιέρα υπήρξε η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, έπειτα δώσαμε άλλο ένα παιχνίδι και μείναμε άλλες δύο εβδομάδες χωρίς επίσημες υποχρεώσεις… Δεν είναι ό,τι καλύτερο όταν παίζεις κάθε 15 μέρες, δεν μπορείς να βρεις το ρυθμό σου. Όταν ξαναρχίσουν οι επίσημοι αγώνες μας, όμως, πιστεύω ότι θα αρχίσουμε να το πετυχαίνουμε».

To Top