ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Υποτελείς Μπένετ-Μπαλτάκος, το… τερμάτισαν! Η ΚΕΔ ζήτησε… συγγνώμη από τον ΠΑΟΚ, ενώ δεν μίλησε για τα κατά συρροή “εγκλήματα” σε βάρος του Άρη!

Υποτελείς Μπένετ-Μπαλτάκος, το τερμάτισαν αυτή την φορά! Η ΚΕΔ ζήτησε… συγγνώμη από τον ΠΑΟΚ για μια φάση που έγινε στην Τρίπολη, ενώ δεν μίλησε για τα κατά συρροή “εγκλήματα” σε βάρος του Άρη!

Τι άλλο θα δούμε; Τι άλλο θα ακούσουμε; Πόση “εξυγίανση” μπορούμε να αντέξουμε τελικά; Πόσο πιο ανοιχτά θα παραδεχθούν την… υποδούλωση στο αφήγημα της “εξύγιανσης”; Σήμερα γράφτηκε μια ακόμη θλιβερή σελίδα υποτέλειας και υποδούλωσης, με την ανακοίνωση… συγγνώμης της ΚΕΔ από τον ΠΑΟΚ για μια φάση, την ώρα που θα χρειάζονταν δεκάδες συγγνώμες και τιμωρίες διαιτητών για πιο βαριές περιπτώσεις σε βάρος του Άρη.

Οι μάσκες έπεσαν για μια ακόμη φορά. Κι έχουμε κι Απόκριες.

Διαβάστε την μνημειώδη ανακοίνωση της ΚΕΔ:

“Ο VAR manager και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θεωρούν σκόπιμο και αναγκαίο να διευκρινίσουν το περιστατικό στο 90+3’. Μετά από μια εις βάθος ανάλυση της κατάστασης είναι ξεκάθαρο ότι υπήρξε λάθος από τον Βοηθό Διαιτητή κατά την κρίση του εάν ένας παίκτης βρισκόταν σε θέση οφσάιντ που είτε παρενέβαινε στο παιχνίδι είτε στον αντίπαλο.

Μετά από σκόπιμη απόκρουση του τερματοφύλακα, η μπάλα έφυγε προς τη σημαία του κόρνερ και το VAR/AVAR ερμήνευσε εσφαλμένα ότι σε αυτό το σημείο η ανάπτυξη επιθετικής προσπάθειας είχε τελειώσει.
Οι Διαιτητές του VAR και ο Βοηθός Διαιτητής ζητούν συγνώμη για τα λάθη τους κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης στιγμής του αγώνα. Ως αποτέλεσμα, η Κ.Ε.Δ. έχει αποσύρει τους εμπλεκόμενους διαιτητές του αγώνα από τα επίσημα καθήκοντά τους και θα παραμείνουν στη διάθεση της επιτροπής”.

To Top