ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φάκελος ανανεώσεις: Οι τελευταίες εξελίξεις…

Την στιγμή που διάφορα ονόματα ποδοσφαιριστών του Άρη… παρελαύνουν στα μεταγραφικά ρεπορτάζ άλλων ομάδων, οι “κιτρινόμαυροι” συνεχίζουν τις επαφές προκειμένου να κλείσουν τον ανοιχτό φάκελο των ανανεώσεων.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Από τον διψήφιο αριθμό συμβολαίων που ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι, στον Άρη έχουν αποφασίσει ποιους παίκτες θέλουν να κρατήσουν και την επόμενη σεζόν.

Στην λίστα αυτοί είναι οι Ματίγια, Γκάμα, Κόρχουτ, Κουέστα και Λάρσον (τελευταία χρονικά προσθήκη, καθώς δεν είχε ακόμα αποφασίσει για το μέλλον του). Η περίπτωση του Ιντέγε είναι εξ΄αρχής δύσκολη, καθώς το φετινό του συμβόλαιο δεν μπορεί να το καλύψει ο Άρης και την επόμενη σεζόν.

Επομένως, γίνεται αντιληπτό πως γι αυτούς τους παίκτες θα γίνει μεγάλη προσπάθεια ώστε να ανανεώσουν και να παραμείνουν στην ομάδα.

Μάλιστα και οι πέντε είναι θετικοί να παραμείνουν, το έχουν μεταφέρει στους ιθύνοντες του Άρη, αλλά παρατηρούνται κάποιες διαφορές στο οικονομικό σκέλος, οι οποίες με αμοιβαίες υποχωρήσεις μπορούν να πάψουν να υφίστανται.

Ο Άγγελος Χαριστέας είναι σε επαφή με κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά και τους εκπροσώπους του. Μάλιστα, προ ημερών τους μετέφερε πως σύντομα θα είναι σε θέση να καταθέσει τις τελικές προτάσεις από πλευράς Άρη, προκειμένου να γίνουν και οι τελικές συζητήσεις, ώστε να αποφασιστεί ποιοι θα παραμείνουν υπογράφοντας νέο συμβόλαιο και ποιοι όχι.

 

To Top