Φέτελ και Ferrari «καταπίνουν» τον ανταγωνισμό

Η πρώτη μέρα των δοκιμαστικών της Formula 1 στη Βαρκελώνη ολοκληρώθηκε και πρωταγωνιστές, χωρίς αμφιβολία, ήταν η Ferrari με τον Σεμπάστιαν Φέτελ. 

Στην κορυφή των χρόνων βρέθηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ με τη Ferrari του, στην πρώτη ημέρα των δοκιμαστικών της Βαρκελώνης. Το νέο μονοθέσιο της Scuderia έδειξε τα δόντια του με την πρώτη ευκαιρία και σίγουρα, μπορεί να μην μπορούμε ακόμη να βγάλουμε συμπεράσματα για τη νέα χρονιά αλλά έχουμε μια πρώτη εντύπωση!

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ εκτός των άλλων, ολοκλήρωσε και τους περισσότερους γύρους από όλους αφού κατάφερε να κάνει 169 γύρους στη διάρκεια της ημέρας. Φυσικά, όλες οι ομάδες «κατέβασαν» τα νέα τους… όπλα, δηλαδή τα μονοθέσια με τα οποία θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν. Άξιος αναφοράς είναι ο Κάρλος Σάινθ με τη McLaren, που ήρθε δεύτερος, ενώ οι… εκπλήξεις συνεχίζουν με τον Ρομέν Γκροζάν και τη Haas που βρέθηκαν στην τρίτη θέση. 

Μαξ Φερστάπεν και Κίμι Ράικονεν συνεχίζουν στην πιο γρήγορη πεντάδα για τα δοκιμαστικά της Βαρκελώνης με 124 και 114 γύρους αντίστοιχα, ενώ αναλυτικότερα, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στον πίνακα παρακάτω.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι τα προβλήματα αξιοπιστίας δεν ταλαιπώρησαν ιδιαίτερα τους οδηγούς, αν εξαιρέσουμε τον Σάινθ και τον Ράικονεν που είχαν κάποια θέματα.

Οι δύο Mercedes πάντως, σταμάτησαν το χρονόμετρο σε τέτοιο σημείο που δεν τους επέτρεψαν καλύτερες θέσεις από την όγδοη και την ένατη, για τον Βαλτέρι Μπότας και τον Λιούις Χάμιλτον αντίστοιχα.

Την Τρίτη, 19/2, θα συνεχίσουν οι δοκιμές στη Βαρκελώνη, από τις 10 το πρωί (ώρα Ελλάδας) μέχρι και τις 7 το απόγευμα.
To Top