Φήμες για το ποιες ομάδες δεν παίρνουν άδεια, μέσα σε αυτές ΠΑΟ και Άρης

Σενάρια και φήμες κυκλοφορούν σχετικά με το ποιες ομάδες δεν θα πάρουν άδεια, μετά την σύσκεψη της επιτροπής αδειοδοτήσεων στην ΕΠΟ..

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα αναφέρει το sportdog: “πολλές είναι οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας που, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν παίρνουν αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα.

Ποιες είναι αυτές; Ο ΠαναθηναϊκόςΆρης, ο Πανιώνιος, η Βέροια και ο Πανθρακικός! Μάλιστα, μπορεί σε αυτή τη λίστα να προστεθούν ακόμα ένα-δύο ΠΑΕ, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη χθεσινή σύσκεψη.

Αυτό που πρέπει να τονίσουμε, για μη γίνουν παρερμηνείες, είναι ότι οι παραπάνω ομάδες δεν παίρνουν άδεια με τα υπάρχοντα δεδομένα. Γιατί μπορεί, για παράδειγμα, σε μία εβδομάδα ο Αλαφούζος να παρουσιάσει καμία εγγυητική πολλών εκατομμυρίων και να αλλάξουν τα δεδομένα για τους πράσινους.

Γι΄αυτό το ξαναλέμε: Οι παραπάνω ομάδες δεν παίρνουν άδεια σύμφωνα ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Αν καταφέρουν και μαζέψουν τα πράγματα στο επόμενο διάστημα τότε μπορεί να αλλάξουν οι αποφάσεις. Προς το παρόν, πάντως, άδεια δεν μπορούν να πάρουν…”

To Top