ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαμπιάνο: «Πρέπει να πιστέψουμε στην ομάδα, γιατί υπάρχει μέλλον στη σεζόν»

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν ήταν εξαιρετικός στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη, αλλά αυτό δεν συνδυάστηκε με μια πρόκριση.

Αναλυτικά ο Βραζιλιάνος στόπερ δήλωσε στην NOVA: 

Για το ματς με την Αστάνα: “Κάναμε καλό παιχνίδι, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε το σκορ του πρώτου αγώνα, είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ, όμως στο τελευταίο λεπτό του αγώνα δεχθήκαμε το γκολ. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να δούμε τις υποχρεώσεις μας στην Ελλάδα”.

Για τις χαμένες ευκαιρίες: “Το γκολ χρειάζεται, όπως και η πίστη. Παλέψαμε, είχαμε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο δεν πετύχαμε περισσότερα τέρματα. Ήμασταν καλύτεροι και προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος”.

Για τη συνέχεια: “Η εικόνα της ομάδας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, γιατί δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα. Δικαιούμαστε και πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να βγει αυτή η ποιότητα στο γήπεδο”.

Για τις προωθήσεις του στα κόρνερ: “H δουλειά του στόπερ είναι να προωθούνται στα κόρνερ και προπονούμαι πάνω σε αυτό. Είχα κάποιες ευκαιρίες, μου αρέσει να προωθούμαι. Πρέπει να πιστέψουμε στην ομάδα μας, να συγκεντρωθούμε στους στόχους που έχουμε, γιατί μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα”.

To Top