Φαν’ τ Σιπ: «Μπορούμε να προκριθούμε στο Μουντιάλ»

Αισιόδοξος για την πορεία της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ εμφανίστηκε ο Τζον Φαν’ τ Σιπ. Σε δηλώσεις του ενόψει του φιλικού αγώνα με την Ελβετία και των επίσημων με Κόσοβο και Σουηδία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός εξέφρασε την πίστη ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπορεί να κατακτήσει εντέλει μια από τις προνομιούχες θέσεις.

Αναλυτικά στη δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ αναφέρει: «Η Εθνική Ομάδα επιστρέφει για μία σειρά σημαντικών αγώνων, οι οποίοι εντάσσονται στο “πλάνο Κατάρ” και στην προοπτική της συμμετοχής της Ελλάδας σε τελική φάση διεθνούς διοργάνωσης ύστερα από οκτώ χρόνια αποχής.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε και πάλι με τους παίκτες και κυρίως που επανέρχονται οι φίλαθλοι στις εξέδρες, καθώς στην Ελλάδα απολαύσαμε τελευταία φορά την υποστήριξη του κόσμου πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

Οι αγωνιστικοί στόχοι μας είναι σαφείς και αισιοδοξώ ότι θα τους πετύχουμε, παρά τις αντικειμενικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζουμε και έχουν αποτυπωθεί, δυστυχώς, στα αποτελέσματα των ελληνικών ομάδων στις διεθνείς διοργανώσεις.

Επιπρόσθετα, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τις απουσίες σημαντικών παικτών λόγω τραυματισμών, τα στενά περιθώρια επιλογής ποδοσφαιριστών από τις ομάδες της Super League 1, αλλά και το γεγονός ότι αυτή η περίοδος, λόγω μετεγγραφών, δεν είναι ευνοϊκή ούτε για κάποιους διεθνείς που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού».

To Top