ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φατόρε: “Νίκη με τη Λαμία, για να μείνουμε στο σωστό δρόμο”

Ο Βαλεντίνο Φατόρε, στις δηλώσεις που έκανε στη Nova εν όψει του σημερινού (15/5) εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τη Λαμία, τόνισε ότι οι “κίτρινοι” θέλουν τη νίκη, για να διατηρήσουν το καλό μομέντουμ που δημιούργησαν, μετά τα καλά αποτελέσματα απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά, ερωτώμενος ο αμυντικός του Άρη αν η μεγάλη διακοπή βοήθησε την ομάδα, απάντησε: “Ήταν πολύ σημαντική περίοδος για εμάς, για να ξεκουραστούμε. Η ομάδα τη χρειαζόταν τόσο για να ηρεμήσει, όσο και για να προετοιμαστεί καλύτερα για τη συνέχεια. Κάναμε σκληρή δουλειά όλες αυτές τις ημέρες στις προπονήσεις. Έχουμε το μυαλό μας στους στόχους μας, να κλείσουμε καλά τα πλέι οφ και να πάμε έτοιμοι στον τελικό του Κυπέλλου”.

Στην ερώτηση πόσο πόσο βοήθησαν πνευματικά τους παίκτες τα δύο προηγούμενα καλά αποτελέσματα στα πλέι οφ απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, επισήμανε: “Είναι μια καλή στιγμή για εμάς, σε ό,τι αφορά στην αυτοπεποίθησή μας. Σε αυτό βοήθησαν τα δύο προηγούμενα καλά αποτελέσματα. Μάς γέμισαν με ωραία συναισθήματα για τη συνέχεια. Πρέπει να κρατήσουμε αυτή τη διάθεση, παίρνοντας νίκες στα δύο παιχνίδια που απομένουν στα πλέι οφ, για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στον τελικό του Κυπέλλου”.

Ειδικότερα, σχετικά με το αν η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό έδωσε επιπλέον ώθηση στην ομάδα κι αν συνδέεται ή όχι με τον τελικό, που είναι απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, διευκρίνισε: “Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για διαφορετικά παιχνίδια. Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι, που κρίνει τίτλο, ενώ τα πλέι οφ είναι μια ολόκληρη διαδικασία. Όμως, αυτή η νίκη έδειξε ότι μπορούμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό κι αυτό είναι θετικό! Παλέψαμε πολύ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι κι είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε!”

Κι όσο για το κατά πόσο χρήσιμο είναι για τους παίκτες του Άρη το παιχνίδι με τη Λαμία τόνισε: “Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Κατ’ αρχάς είναι ένα ακόμη παιχνίδι για τη σειρά των πλέι οφ και θέλουμε τη νίκη. Δεν έχει σημασία να νικήσουμε μόνο για τους βαθμούς, αλλά και για την τιμή της ομάδας μας. Και φυσικά, για να συνεχίσουμε στο σωστό δρόμο εν όψει του τελικού του Κυπέλλου. Περιμένουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί η Λαμία είναι μια καλή ομάδα”.

To Top