Φεράν Τόρες: «Θα δώσω ό,τι έχω για να πάω την Μπαρτσελόνα εκεί που της αξίζει»

H Μπαρτσελόνα παρουσίασε σήμερα τον Φεράν Τόρες και ο 21χρονος Ισπανός διεθνής επιθετικός έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους Καταλανούς!

«Είναι ένα όνειρο να φοράς τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, γνωρίζουμε ήδη τι σύλλογο που είναι η Μπαρτσελόνα, το μεγαλείο που έχει και εγώ θα δώσω ό,τι έχω για να την πάω εκεί που της αξίζει», είπε ο Τόρες, στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο Camp Nou», για την παρουσίασή του.

Ακόμη ευχαρίστησε επίσης τον «πρόεδρο, τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη τους και όλους τους Καταλανούς γι αυτό το καλωσόρισμα.

Είμαι έτοιμος, ο τραυματισμός έχει σχεδόν επουλωθεί και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα προσπαθήσω να δώσω χαρά στους Καταλανούς. Η Μπαρτσελόνα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, ελπίζω να γίνω ένας σημαντικός παίκτης γι αυτήν».

Χαρούμενος ήταν και ο Ζοάν Λαπόρτα για τη μεταγραφή του Τόρες: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα. Ο Φεράν Τόρες έδειξε την επιθυμία να έρθει και θέλω να τον ευχαριστήσω. Και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν για να έρθει στο σύλλογο. Ειδικά ο, Ματέου Αλεμάνι, Ράφα Γιούστε, ο Τζόρντι Κρόιφ και οι εκπρόσωποί του. Επέμενε να έρθει στη Μπαρτσελόνα. Σίγουρα θα τον απολαύσουμε. Ζήτω η Μπαρτσελόνα!».

To Top