ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φετφατζίδης: «Στον Άρη γούσταρα, εκείνη τη χρονιά ήμουν ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα»

Ο Γιάννης Φετφατζίδης αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Άρη, την αγάπη του κόσμου και την εξαιρετική δεύτερη χρονιά του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός στη συνέντευξη του στο gazzetta.gr δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πορεία του στον Άρη και μεταξύ άλλων τόνισε ότι τη σεζόν 2019-20 ένιωθε πως ήταν ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα.

Για τη θητεία του στους κιτρινόμαυρους ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υποστήριξε:

“Στον Άρη έμεινα και γούσταρα μετά. Αν είσαι καλός, σ’ αγαπάει ο κόσμος. Το δύσκολο είναι να σ’ αγαπήσουν όταν δεν παίζεις. Αν δεν είσαι καλός, θα μπορούσε ο κόσμος να σου δώσει την ευκαιρία, να σου δώσει χρόνο. Όχι για πάντα, αλλά στα δύσκολα θες την στήριξη. Από τους προπονητές από τις διοικήσεις θες την στήριξη. Πάει καλά λοιπόν ο δεύτερος χρόνος στον Άρη και είμαι 2ος MVP πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία. Εγώ πιστεύω ότι ήμουν εκείνη τη σεζόν ήμουν ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα. Ήθελα αυτόν τον τίτλο. Από τον ΠΣΑΠΠ αν δεν κάνω λάθος καλύτερος Ελληνας ήταν ο Μασούρας, ήμουν στην καλύτερη 11άδα. Μπορείς να πεις ότι στα 3 χρόνια μπάλα στην Ελλάδα, στη μία ήμουν από τους καλύτερους. Η ηλικία μου τότε είναι 29-30 και υπάρχει ενδιαφέρον από τα Εμιράτα”.

To Top