Φιλανθρωπική επίσκεψη στο παιδικό χωριό SOS στο Φίλυρο (photos)

Μία ιδιαίτερη επίσκεψη πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου (27/04)  η ομάδα μας. Αντιπροσωπεία παικτών, αποτελούμενη από τον αρχηγό της ομάδας, Αντώνη Ασημακόπουλο, τον Σωτήρη Καραποστόλου και τον Τζέρεμι Χαντ, ο κόουτς του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, το μέλος της Διοίκησης, Παύλος Ζουλιάμης, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Βασίλης Βουρτζούμης και ο φροντιστής, Γιάννης Νικητάκης επισκέφθηκαν το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

Η κοινωνική λειτουργός του Χωριού, κ. Τζούλια Ράσκου, ενημέρωσε τους ανθρώπους του Άρη για τη δημιουργία του Ελληνικού Παιδικού Χωριού, τον τρόπο λειτουργίας του και για τα παιδιά που διαμένουν εκεί. Αξίζει να σημειωθεί πως το Ελληνικό Παιδικό Χωριό είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ανεξάρτητο από Διεθνείς Οργανισμούς και φορείς και πως η συντήρησή του και όλα τα έξοδα καλύπτονται αποκλειστικά και μόνο από δωρεές και εθελοντισμό.

Στη συνέχεια, οι αθλητές του Άρη έπαιξαν μπάσκετ με τα παιδιά στο γήπεδο του Χωριού υπό τις οδηγίες του κόουτς Αγγέλου, κάτι που όλοι έδειξαν να απολαμβάνουν! Τα παιδιά πήραν αναμνηστικά καπελάκια του Άρη, τα οποία και φορούσαν, καθώς επίσης και μπάλες με τις υπογραφές των παικτών.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με αναμνηστικές φωτογραφίες των παιδιών με τους αθλητές και το τεχνικό τιμ της ομάδας και δόθηκε η υπόσχεση για νέα συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού τόσο οι άνθρωποι του Άρη, όσο και τα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού το διασκέδασαν και συζήτησαν γύρω από τον Αθλητισμό.

Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

546 22 Θεσσαλονίκη, Τ.Θ. 17527-54009

Τηλ. 2310 233.033, FAX.2310 233.802

Φίλυρο: 2310 677.556, 678.460 FAX: 2310 678.213

e-mail: [email protected]

http://www.paidikoxorio.gr

Πηγή: arisbc.gr

To Top