ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλικό στη Χίο οι Παλαίμαχοι του Άρη στη μνήμη του Άλκη (photos)

Φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Άλκη Καμπανού έδωσαν σήμερα οι Παλαίμαχοι του Άρη στη Χίο.

Η καρδιά του Άρη χτυπάει δυνατα και στη Χιο…Ο Άρης ειναι ένας και τεράστιος κι αυτό φάνηκε καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής των Παλαιμαχων στο νησί.Απο τη πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι στο αεροδρόμιο με την υποδοχή που τους επιφύλαξε ο τοπικός Σουπερ 3 ως και τη τελευταία. Αψογος οικοδεσπότης αλλά και οργανωτής ο Σουπερ 3 Χίου οργανωσε με τη τοπική ΕΠΣ Χίου και το Δημαρχο Χίου με το καλύτερο τρόπο ένα γεγονός που όχι μόνο το είχε ανάγκη το νησί, αλλά και που θα συζητιέται για πολύ καιρό.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Χίου Βροντάδου, ενώ τα έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν για την ενίσχυση τού Αθλητικού Σωματείου ΑΜΕΑ ΧΙΟΥ “ΙΩΝΕΣ”!!

Φιλικό στη Χίο οι Παλαίμαχοι του Άρη στη μνήμη του Άλκη Καμπανού (photo)

Φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Άλκη Καμπανού θα δώσουν οι Παλαίμαχοι του Άρη στη Χίο.

Όπως ενημέρωσε μέσα από το λογαριασμό του στο facebook, ο πρόεδρος των βετεράνων, Γιάννη Βένος: “Μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΧΙΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ, πού πρέπει και ελπίζουμε να έχει και την ανάλογη επιτυχία!

Φιλικός αγώνας στην ΧΙΟ…το Σάββατο 27 Μαΐου…με τον Σ.Π.Π. ΑΡΗ Θεσσαλονίκης…στη μνήμη του ΑΛΚΗ!!

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν για την ενίσχυση τού Αθλητικού Σωματείου ΑΜΕΑ ΧΙΟΥ “ΙΩΝΕΣ”!!

Είναι πολύ σημαντικό, να κρατάμε ζωντανή την μνήμη του ΑΛΚΗ στις καρδιές μας, και να είμαστε δίπλα σε συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη την στήριξή μας…”.

To Top