ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φλιώνης: “Άμυνα και πιο στοχευμένα στην επίθεση”

Ο Δημήτρης Φλιώνης έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα με τον Φάρο, έδωσε συγχαρητήρια στους Βασιλόπουλο, Αθηναίου και Χρηστίδη για την κλήση τους στην Εθνική και υπογράμμισε την ανάγκη να βελτιωθεί η ομάδα στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.

Το μπλογκ του Δημήτρη Φλιώνη στον ΕΣΑΚΕ: “Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Γ.Σ.Λ. Φάρο στην έδρα μας, για την έκτη αγωνιστική. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε, ώστε να πάμε στη διακοπή του πρωταθλήματος με δύο σερί νίκες σε Ευρώπη και Ελλάδα. Σε αυτό το διάστημα θα έχουμε λίγο χρόνο, ώστε να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να βελτιώσουμε κάποια άλλα.

Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι υγιείς, προκειμένου να μπορεί ο καθένας να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα και να δουλεύουμε όλοι μαζί και σωστά. Επιπλέον, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους τρεις συμπαίκτες μου (Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιάννης Αθηναίου, Βασίλης Χρηστίδης) για την κλήση τους στην Εθνική ομάδα.

Όσον αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου, πρέπει να το προσεγγίσουμε πολύ σοβαρά από την αρχή. Ο Γ.Σ.Λ. Φάρος είναι μια ομάδα που έχει δείξει καλά δείγματα μέχρι τώρα και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και συνεπείς στην δουλειά μας για 40 λεπτά. Ξεκινώντας από την άμυνα, όπως σε κάθε παιχνίδι άλλωστε και εν συνεχεία, παίζοντας πιο στοχευμένα στην επίθεση, πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι, με έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο”.

To Top