ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φλιώνης: “Να καταθέσουμε την ψυχή μας στο παρκέ”

Κατάθεση ψυχής θέλουν να κάνουν οι παίκτες του Άρη στα Τρίκαλα, για να κερδίσουν το παιχνίδι αύριο το απόγευμα και να ανασάνουν βαθμολογικά, όπως ανέφερε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ ο Δημήτρης Φλιώνης.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Ο Έλληνας πλέι μέικερ έγραψε χαρακτηριστικά: “Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, το εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα είναι καθοριστικής σημασίας για μας. Πρέπει να το κερδίσουμε για να «ανασάνουμε» και να αποκτήσουμε καλύτερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, που περιλαμβάνει κι άλλους κρίσιμους αγώνες για την ομάδα μας.

Μπορεί ο αντίπαλος μας να έχει μόνο κάποιες αμυδρές μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία, αλλά στους τελευταίους αγώνες παρουσιάζεται αξιόμαχος. Διαθέτει καλούς παίκτες, ξένους και Έλληνες και θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, διαθέτοντας υπομονή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν και τα δυο παιδιά, ο Αθηναίου και ο Μπελ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν κόντρα στην Κύμη. Όπως και να έχει η κατάσταση, πρέπει να καταθέσουμε την ψυχή μας στο παρκέ για να φύγουμε νικητές από τα Τρίκαλα. Κάθε δυσκολία που εμφανίζεται, πρέπει να την ξεπερνάμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον.

To Top