ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φλιώνης: “Όσες περισσότερες νίκες μπορούμε στο ξεκίνημα του 2018”

Ο Δημήτρης Φλιώνης έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ για το δύσκολο πρόγραμμα του Άρη στο ξεκίνημα του 2018, τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη, αλλά και τα δύο νέα πρόσωπα στην ομάδα, τους Προύιτ και Μάρας.

Το μπλογκ του Έλληνα πλέι μέικερ στον ΕΣΑΚΕ: “Η νέα χρονιά ξεκίνησε και μαζί και οι αγώνες. Οι πρώτες δύο βδομάδες του 2018 θα μας βρουν μακριά από τη Θεσσαλονίκη, καθώς έχουμε τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Πανιώνιο και Ρέθυμνο, για το ελληνικό πρωτάθλημα και κόντρα σε Ναντέρ και Τέλεκομ Βόννης, για το Basketball Champions League.

Σε αυτό το διάστημα, θέλουμε να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε, ξεκινώντας από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, μια ιστορική ομάδα της Αθήνας, που παρότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και παλεύει για την παραμονή της, δείχνει να βελτιώνεται και κάποια αποτελέσματα την αδικούν. Είναι μια ομάδα, που σίγουρα έχει ανάγκη την νίκη αλλά το ίδιο την έχουμε κι εμείς, για να ανέβουμε βαθμολογικά.

Το κλειστό της νέας Σμύρνης είναι μια ιδιαίτερη έδρα, μικρή και θορυβώδης και παραδοσιακά γίνονται σκληροί αγώνες με τον Άρη εκεί μέσα. Γι’ αυτό το λόγο, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το τι μπορεί να αντιμετωπίσουμε, εντός και εκτός παρκέ και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, από τη στιγμή που θα φτάσουμε στο γήπεδο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Όσον αφορά την ομάδα μου, την προσθήκη του Προύιτ και την αποχώρηση του Γουίβερ, ακολούθησε η προσθήκη του Μάρας, ενός ψηλού που είναι έμπειρος, καθώς έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα στο παρελθόν με δύο διαφορετικές ομάδες και έχει δείξει καλά στοιχεία, που χρειαζόμαστε ως ομάδα.

Το Σάββατο μαζί με τον Πανιώνιο αντιμετωπίζουμε και δύο φίλους, τον Νίκο (Δίπλαρο) και τον Ζήση (Σαρικόπουλο). Δύο παιδιά που ήταν μαζί μας φέτος και έχουμε εξαιρετική σχέση όλοι και ιδιαίτερα με τον Νίκο, που είμαστε συμπαίκτες χρόνια στις μικρές εθνικές ομάδες κι έχουμε περάσει πολλά μαζί”.

To Top