ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φοβερά πράγματα από ΑΕΚ στην απολογία για την ζούγκλα! Θα ζητήσουν και… αγιοποίηση του Μελισσανίδη!

Φοβερά πράγματα από ΑΕΚ στην απολογία για την ζούγκλα! Θα ζητήσουν και… αγιοποίηση του Μελισσανίδη, όπως το πάνε, αλλά και μετατραπεί σε εκκλησία το ΟΑΚΑ!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Η ΑΕΚ απολογήθηκε στο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Άρη στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο αντιπρόεδρος και νομικός Αλέξης Αλεξίου εκπροσώπησε την ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος επίσης είχε κληθεί σε απολογία, εκπροσώπησε η Έλλη Ρίζου. Εκεί κατά την προσφιλή τακτική της εξυγίανσης… βάπτισαν το ψάρι κρέας! Μόνο συγγνώμη δεν θα απαιτήσουν από τον Άρη σε λίγο και από τον Πορτογάλο επόπτη που του “τσαλάκωσε” τα “καρύδια” το boss!

1. Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης, η ΑΕΚ αμφισβήτησε την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο αλλά και το ότι υπήρξε βιαιοπραγία προς τον γυμναστή του Άρη, ενώ παρέθεσε και ένορκη κατάθεση του γιατρού του αγώνα, σύμφωνα με την οποία ο γυμναστής των «κίτρινων» δεν είχε κάποιο πρόβλημα και πως του ζήτησε να τοποθετήσει κολάρο λόγω του χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζει με τον αυχένα του. Όπως υποστήριξε η ΑΕΚ, καμία από τις εκθέσεις δεν αναφέρει κάποιο επεισόδιο κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού του Βράνιες μετά την επίτευξη του γκολ. Προφανώς όλοι όσοι εικονίζονται στις φωτογραφίες και σε όσους αναφέρονται στην έκθεση του παρατηρητή και το φύλλο αγώνα, αποτελούν άτομα… επιστημονικής φαντασίας!

2. Όσον αφορά τα περιστατικά που έλαβαν χώρα στα αποδυτήρια, η δικηγόρος Έλλη Ρίζου μετέφερε το αίτημα της ΑΕΚ «να ανοίξουν οι κάμερες προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη». Περιμένουμε λοιπόν να ανοίξουν οι κάμερες για να ριχθεί φως στην υπόθεση αυτή.

3. Για το επεισόδιο με τον Θόδωρο Καρυπίδη, η νομική εκπροσώπηση της ΑΕΚ επικαλέστηκε την έκθεση της αστυνομίας όπου υπογραμμίζεται ότι «διασταυρώθηκε με τον Μελισσανίδη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας διαπληκτισμός». Στην… αργκό της ΑΕΚ προφανώς η χειροδικία και το χαστούκι ονομάζεται… διασταύρωση και διαπληκτισμός! 

4. Η πλευρά της ΑΕΚ παραδέχθηκε την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στον χώρο που οδηγεί στα αποδυτήρια (όχι όμως σε αυτά των διαιτητών) προκειμένου να εκφράσει τις διαμαρτυρίες του, αμφισβητώντας το γεγονός ότι κάποιος πίεσε τα γεννητικά όργανα του επόπτη. Πάλι καλά δηλαδή που η ΑΕΚ δεν υποστήριξε ότι δεν είναι… υπαρκτό πρόσωπο ο Μελισσανίδης, ενώ μας περνάει όλους άτομα χαμηλής νοητικής νοημοσύνης, όταν αμφισβητεί την έγγραφη κατάθεση στο φύλλο αγώνα για την… αρπαγή των γεννητικών οργάνων του βοηθού διαιτητή. Μπορεί στο τέλος να επικαλεστεί ότι ο Πορτογάλος βοηθός του έκλεισε και το… μάτι πονηρά! 

5. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η ΑΕΚ για το συμβάν με τον επόπτη επικαλέστηκε την έκθεση της αστυνομίας, η οποία αναφέρει την παρουσία του κ. Μελισσανίδη στον χώρο, υπογραμμίζοντας πως «κινήθηκε προς το μέρος τους ο Δημήτρης Μελισανίδης συνοδευόμενος από διαπιστευμένους και διαμαρτυρήθηκε σε έντονο ύφος για το πέναλτι», ενώ για το περιστατικό με τον γυμναστή, έχει κατατεθεί φωτογραφικό υλικό, το οποίο σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Ένωση, αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει στον χώρο κανένας φίλαθλος της ΑΕΚ. Προφανώς παίζει με τις… λέξεις, ενώ όπως έλεγε και Ιβάν αρχικά όταν έκανε το ντου με το όπλο στην Τούμπα, όλα τα άτομα που υπάρχουν σε αντίστοιχες φωτογραφίες είναι προϊόν μοντάζ!

Ως μάρτυρες κατέθεσαν ο αναπληρωτής διευθυντής της Δικέφαλος, Χρήστος Παπαδημητρίου, ο οποίος ήταν στο σημείο των πανηγυρισμών με τον Βράνιες και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Παπαναγιώτου, αλλά και ο Βασίλης Δημητριάδης για τα όσα έγιναν στον χώρο των αποδυτηρίων. Η ΑΕΚ κατέθεσε τα υπομνήματά της και πλέον περιμένει την έκδοση της απόφασης, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το χρονικό όριο μέσα στο οποίο αυτή θα γίνει γνωστή.

To Top