Φοβερά πράγματα! Μια αγωνιστική στον Άρη επτά μήνες μετά, για ανύπαρκτα επεισόδια!

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν και στο γυναικείο! Με μια αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Άρη επτά μήνες μετά, για ανύπαρκτα επεισόδια!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Συγκεκριμένα, με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμώρησε τον Άρη η αθλητική δικαστής της Ε.Ο.ΠΕ., για όσα είχαν γίνει επτά μήνες πριν (!) και πιο στον ημιτελικό της σεζόν 2017-18 κόντρα στον ΑΟ Θήρας, σε μια από τις πιο όμορφες βραδιές όλου του ελληνικού βόλεϊ!

Με αυτά τα δεδομένα, ο επόμενος εντός έδρας αγώνας είναι με τον Ηλυσιακό στις 12 Δεκεμβρίου για την 9η αγωνιστική. Κανονικά στην “σειρά” ήταν το ματς με τους Μακεδόνες για την 7η αγωνιστική, αλλά λόγω της Ευρώπης θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της αθλητικής δικαστή όπως ανακοινώθηκαν από την Ε.Ο.ΠΕ.:

Η Αθλητική Δικαστής στην Συνεδρίαση της Παρασκευής, 30/11/2018 αποφάσισε τα παρακάτω:

1.Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 547 προς το σωματείο ΑΣ ΑΡΗΣ επιβάλλει την πειθαρχική ποινή της διεξαγωγής αγώνα κεκλεισμένων των θυρών για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα.

2.Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 548 προς το σωματείο ΑΠΣ ΑΙΑΣ και τον προπονητή Ηλία Ζωλασταθιάδη:

-Επιβάλλει στο σωματείο ΑΠΣ ΑΙΑΣ την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης.
-Επιβάλλει στον προπονητή Ηλία Ζωλασταθιάδη την ποινή του αποκλεισμού του για 20 ημερολογιακές ημέρες.

3.Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 551 προς το σωματείο ΓΣ ΑΣΤΕΡΑΣ επιβάλλει την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 70€.

4.Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ. αριθμ. 552 προς το σωματείο ΟΦΗ και τον πετοσφαιριστή του Δημήτριο Κομητούδη:

-Επιβάλλει στο σωματείο ΟΦΗ την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης.
-Επιβάλλει στον πετοσφαιριστή Δημήτριο Κομητούδη την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού του για μια αγωνιστική ημέρα.

5.Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ. αριθμ. 550 προς το σωματείο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ και την προπονήτριά του Αγγελική Αντωνιάδη υπεβλήθη αίτημα αναβολής το οποίο έγινε αποδεκτό. Η Αθλητική Δικαστής ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για την Τρίτη, 4/12/2018 και ώρα 10.30.

6.Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ. αριθμ. 549 προς το σωματείο ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013 και τον πετοσφαιριστή του Ηλία Πατρινό υπεβλήθη αίτημα αναβολής το οποίο έγινε αποδεκτό. Η Αθλητική Δικαστής ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για την Τρίτη, 4/12/2018 και ώρα 10.30.

To Top