Φοιρός: “Έτρεξε και πρόλαβε ο Άρης, έκανε πολύ καλές μεταγραφές”!

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Γιώργος Φοιρός μίλησε για την πρώτη εικόνα που πήρε από την ομάδα στην πρεμιέρα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για την πρεμιέρα του Άρη είπε:

Έτρεξε και πρόλαβε ο Άρης. Το χρονικό διάστημα είχε καθυστερήσει λίγο αλλά στη συνέχεια πρόλαβε και έκανε πολύ καλές μεταγραφές. Όπως το περίμενα άλλωστε και το είχα πει και τότε ότι ο κ. Ερέρα είναι γνώστης εκεί στην Ισπανία και πράγματι έφερε πολύ καλούς παίκτες. Φαίνεται ότι δούλεψε και έκανε μία πολύ καλή ομάδα η οποία μας εντυπωσίασε στο πρώτο παιχνίδι και μας έκανε να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Πρέπει να κρατήσουμε την μπάλα χαμηλά, να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Να περιμένουμε ότι μπορεί να έρθει κάποια στραβή και να είμαστε δίπλα στην ομάδα.

Τα στοιχεία που τον έκαναν εντύπωση:

Είχαμε συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Ξέραμε πως θα αμυνθούμε, πως θα επιτεθούμε. Είχαμε πάρα πολύ καλή κυκλοφορία. Κινούμασταν σαν ομάδα που δούλευε ένα χρόνο μαζί ενώ οι παίκτες δεν δουλεύουν μαζί ούτε ένα μήνα. Είχαμε αποτελεσματικότητα, κάναμε ευκαιρίες. Ήταν μία ομάδα που χαιρόσουν να την βλέπεις.

Για τον Ερέρα είπε:

Ήταν δύσκολο ο προπονητής να διαχειριστεί 15 καινούρια πρόσωπα και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο. Θα έλεγα ότι πήρε ποδοσφαιριστές μιας σχολής μόνο Ισπανούς ή ανθρώπους που έχουν να κάνουν με την Ισπανία οπότε έχουν σχέση με την γλώσσα, μπορούν να συνεννοηθούν άνετα με την νοοτροπία και το σκεπτικό.

To Top