ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φοιρός: “Θέλει δυο επιθετικούς ακόμη ο Άρης”

Ο Γιώργος Φοιρός τονίζει πως ο Άρης χρειάζεται ακόμα δύο παίκτες ποιότητας στην επιθετική του γραμμή.

Την δική του άποψη για το τι χρειάζεται ο Άρης, ενόψει της νέας σεζόν στην Football League, εξέφρασε με δηλώσεις του στον «ARENA FM 89,4», ο Γιώργος Φοιρός.

Αναλυτικά ο κ. Φοιρός μίλησε:

Για την επιθετική ενίσχυση της ομάδας:

«Ο Άρης χρειάζεται άλλους δυο παίκτες ποιότητας στην επίθεση, για να μπορέσει να έχει αυτό το «κάτι» που θέλει να δει ο Αρειανός φίλαθλος, που δεν θέλει να κερδίζει 1-0, αλλά να βλέπει και καλή μπάλα από την ομάδα του».

Για το τι λείπει από τον Άρη:

«Από τον Άρη λείπει το… DNA Άρη και καλό θα ήταν η διοίκηση να φέρει κοντά της κάποιους βετεράνους παίκτες ή παράγοντες, που θα μπορούσαν να ενώσουν τους παλιούς με τους καινούργιους. Χάρηκα όταν έμαθα ότι ο Κούης θα πήγαινε κοντά στην ομάδα, αλλά από ότι ξέρω ακόμη δεν έγινε τίποτα. Κι άλλοι πρέπει να πάνε κοντά στη διοίκηση, να αποκτήσει ο Άρης το χαμένο DNA του, για να μπορέσει να κερδίσει και τον κόσμο του».

Για το τεχνικό τιμ:

«Ο κ. Σπανός έχει μια καλή πορεία σε ομάδες Β και Γ εθνικής, είναι η μεγάλη του ευκαιρία να μεγαλώσει το όνομά του στον Άρη και πιστεύω ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να ανεβάσει την ομάδα. Υπάρχει και ο κ. Μυροφορίδης, που έχει καταγράψει δυο-τρεις επιτυχίες στα τελευταία χρόνια στη Β΄ εθνική, έκανε καλές επιλογές παικτών, αλλά πιστεύω ότι χρειάζονται δυο ακόμη στην επίθεση και εύχομαι καλή επιτυχία στην πορεία της ομάδας».

To Top